Followers

Monday, January 31, 2011

      Sweet Crazy Lollipop organizeaza un giveaway foarte interesant..Daca vreti sa va incercati norocul intrati aici. Mult succes tuturor si felicitari pentru initiativa.
       Un giorno perfetto per vuoi!

Saturday, January 29, 2011

GIVEAWAY NO 1 BY FEDEROVA!!

Giveaway no.1 by Federova

Federova organizeaza primul ei giveaway!!


Premiile sunt:

Setul "Kitty" ce contine :
- o pijama Hello Kitty marimea S, dar este pijama, deci cred ca poate fi purtata de aproape oricine. Este elastica, roz, si 100% bumbac.
- o masca de fata HQ, pe baza de argila.

Setul "Frez" ce contine:
- portfard si rimel Collistar
- oja Farmasi, roz
- masca de par Kallos, extract de lapte
- un fard Loreal
- contur de buze Pupa
- o pereche de cercei cu pietre colorate "no name"
 
 
   Eu mi-as dori setul Frez..Voi ce set ati alege?
 
       In timp ce ma uitam pe bloguri in cautare de subiecte numai bune de citit am dat peste inca un giveaway..Premiul consta in produse de make-up..In cele doua de mai jos ca sa fiu mai precisa iar detalii puteti gasi aici


Friday, January 28, 2011

     Ieri a fost ziua mea..a 25-a la numar..am avut parte de o petrecere restransa ca numar de invitati dar cu prieteni adevarati (cred eu)..it was all about me..asadar m-am bucurat de un tratament VIP din partea lui Alex..ondulat parul, ales hainele de petrecere- nici prea fancy, nici prea de stat in casa-, pregatit masa si casa..am fost in centrul atentiei si m-am simtit ca nici in alta data..Va las cu cateva imagini ca sa va faceti o idee despre ce v-am vorbit..Si pana nu uit astept si parerea voastra despre cum imi sta cu noii mei ochelari (primiti de la Fashion Doctorita mea preferata)..Punga cu bunatati e tot de la ea.




 

Thursday, January 27, 2011

     Pentru ca ziua indragostitilor e la o aruncatura de bat distanta si-a facut Adela a venit deja cu un concurs in colaborare cu Ivatherm dedicat tuturor celor interesati. Aveti posibilitatea sa va alegeti premiul iar regulile sunt super simple..Daca doriti sa aflati mai multe intrati pe blogul ei..

Sunday, January 23, 2011

     Sa va spun cum arata saptamana viitoare in agenda mea..Luni examen (master ), joi 2 examene (facultate + master- ultimul fiind greu), vineri examen, (facultate), sambata examen (idem), luni 2 examene (cel de la master fiind the hardest), marti examen + proiect, miercuri examen (facultate), vineri examen (master) si sambata iar examen..Ce parere aveti?
     By the way are sens sa va spun ca nu am chef sa invat pentru cel de maine? Sau ca visez la o bulgareala in zapada alba abia depusa in fata blocului? Probabil ca nu..Voi cum faceti sa invatati in vremuri de stres?
      Pupici si multumesc din suflet tuturor celor care imi sunt followers si nu numai..

Saturday, January 22, 2011

     Inca 5 zile si implinesc 25 de ani..Si ce cadou mai frumos as fi putut primi daca nu doua examene? :)) Asadar joi voi avea un examen dimineata si unul la ora 17. Nu stiu ce mi-as dori cadou..Poate doar la fel de multe mesaje si apeluri ca de sfantul Ion..Sau poate sa am oameni ce tin la mine aproape..Vreau sanatate si cat mai putin stress..In rest ii las pe cei de langa mine sa decida ce cadouri sa imi ia..



  P.S   Am intrat azi din curiozitate pe blogul Fashion Doctoritei si dupa ce mi-am dat eu ca de obicei cu parerea despre cum ii statea cu noii ei ochelari. Ce sa o mai lungesc cu vorba..Mi-a daruit o pereche de ochelari negri exact ca ai ei (si exact cum vroiam sa imi iau cam din vara) numai buni pentru a-i purta la facultate sau cand va scriu aici..Mai multe despre ochelarii mei negri gasiti aici
   Pupici tuturor (mai ales ei) si va doresc multa fericire.

Tuesday, January 18, 2011

      Daca aveti chef de un giveaway merita sa intrati aici . The Fashion Doctor va asteapta cu premii minunate..

Monday, January 17, 2011

        Revenim pe blog cu un concurs..Pentru a fi dvs. castigatorul acestui concurs,trebuie sa fiti un follower declarat si sa lasati un comentariu mai jos in care sa numiti un singur motiv pt. care va doriti aceasta carte.Concursul se incheie pe 3 februarie..Mult succes! Cartea este Palatul viselor- de Ismail Kadare..Mai multe informatii despre carte gasiti aici

Thursday, January 6, 2011

      Nu am mai scris cam de mult...Nu mi-am putut organiza gandurile si acum stau si plang de dorul lui..Nu ne-am despartit, ba din contra ne merge bine..Am invatat sa ma las iubita si sa am incredere in el..Aici era de fapt problema. Din pacate am invatat prea tarziu. 3 luni atat va trebui sa invat sa fiu fara el..Nu intru in detalii pentru ca tot ce trebuie sa stiti e ca voi continua sa scriu aici cum e sa ramai acasa si sa astepti pe cineva. Ceea ce face el e un sacrificiu pentru noi..Cateodata pana si o lacrima iti poate spune o mie de cuvinte.