Followers

Wednesday, May 18, 2011

my best friend ever

     Cea mai buna prietena a mea a fost la mine pentru scurt timp..Intotdeauna imi doresc sa nu mai plece si sa radem asa cum am facut zilele astea..Despartirea de ea e grea, dar in final stiu ca mi-e alaturi zi de zi macar prin intermediul netului. Iata si cateva poze facute azi inainte de despartire











 

Sunday, May 15, 2011

Redheaded update

      Parul s-a uscat..Poze s-au facut..Pana si nuanta stau sa ma gandesc daca nu e cumva prea indrazneata :))) Iata insa ce a iesit









 

Saturday, May 14, 2011

Redheaded

       Stiti ca vroiam sa ma fac roscata? Dar roscata precum Rihanna? Ei bine azi s-a intamplat si asta..Sunt cateva poze mai jos si sper sa va placa..Parul inca nu e uscat dar nu mai puteam avea rabdare si m-am gandit sa va arat si voua ce a iesit..




 

love this song

    Noapte buna tuturor si aveti grija de voi..Ne vedem cand imi revin..

Wednesday, May 11, 2011

I am ...

random thoughts...

     am melodii pe repeat..am zilele pe repeat..am lacrimi care se incapataneaza sa vina exact cand mi-as dori sa par puternica..am un suflet care nu vrea sa ma asculte...am inima care indiferent de ce-i spui nu renunta sa te iubeasca...mi-e dor de tine..mi-e dor de noi..mi-e dor de ce a fost si nu mai e..pana si de camasile tale mi-e dor..stiu..suna patetic..suna a cliseu..poate ca insasi viata in doi e un cliseu..
    mi-e dor sa te simt langa mine in pat..mi-e dor sa ma atingi..mi-e dor de tot..ia-mi sufletul si inima si trimite-le inapoi la mine doar dupa ce se vindeca..mi-as dori sa nu mai simt nimic..fiecare zi e un iad..nu ma pot gandi decat la noi, la tine, la acele vremuri cand ma iubeai..mi-e dor..stiu ca poate in timp imi va fi mai bine, dar acum ma doare orice gand, orice spusa, orice sfat..

LOTD

      Pentru ca azi mi-a fost putin mai bine (nu am mai stat cu pumnu in stomac) iata ca m-a apucat cheful de machiaj..Soft si clean. Nu-s maestra si nici nu am super truse de machiaj dar din ce am iata ce am reusit sa fac. Ca sa nu  existe comenturi rautacioase spun din start ca pozele sunt facute pe unde prind si eu un strop de lumina mai puternica...Daca vi se pare dezastru sorry dar cand ma machiez sunt un taifun in materie de a pune frumos pe birou toate obiectele :))
 





 

can't take this shit

     Ma enerveaza nesimtirea unora. Nu inteleg de ce unii frustrati tin mortis sa isi arunce veninul pe bloguri. Azi am deschis blogul si am dat verificare la mailuri. M-am bucurat cand am vazut ca un comment astepta cuminte in inbox aprobarea mea. Deschid mailul si citesc asta:
Caminero <caminero@yahoo.com> (unregistered) wrote:

Mama ce urata esti...oribila

...esti infinit de proasta.


IP address: 86.124.164.199
     si acum va intreb eu pe voi de ce exista astfel de oameni? Ce ti-am facut eu draga caminero de ma jignesti in halul asta? Care domle problema ta? Bai nene daca ai frustari du-te dracu la doctor si te controleaza. Nu-ti varsa tu dracii pe aici. Poate-s urata si proasta, si?? Ce te freaca pe tine neuronu de cum sunt eu? Ma cunosti tu personal sa spui ca-s infinit de proasta? Poate si eu cred ca esti infinit de cacacios si de las. Na ca ti-am zis si parerea mea despre tine. Ma doare in spatele blocului de ce crezi bai asta despre mine. Nu-ti place de mine? Nu ma citi. Te freaca prea tare curiozitatea de a-mi urmari blogul daca ai ajuns sa si dai coment. Ma surprinzi ca ai iesit din barlog ca sa scrii..Uite proasta si urata cum sunt fac mai multe decat o sa fii tu in stare sa faci vreodata. Si inca ceva fuck off..

NOTD

       Ce face o femeie cand nu poate dormi noaptea? Pai citeste, se uita la filme sau sta pe messenger..Variante corecte dar inexacte in cazul meu. Iata ce faceam eu azi noapte pe la 2 :))) Scuze pentru poze dar repet le fac cu telefonul..Sper sa nu ma criticati chiar asa de tare..Pupici




 

Tuesday, May 10, 2011

True love

      Dragostea e de multe feluri si se manifesta in multe moduri. Dar dintre toate cea mai puternica este cea de mama. Si ce nu e in stare sa faca o mama din dragoste pentru fiica sa? Iata ce face o tanara din Marea Britanie.
mama
Katrina Hobbs suferă de o formă rară a cancerului pulmonar, fiindu-i descoperite mai mult de 12 tumori, în plămânii săi. Asistentele i-au spus să renunţe la atitudinea negativistă şi să spere că se va însănătoşi, numai că până să se afle dacă acele tumori sunt benigne sau maligne cancerul era deja în fază terminală.

Deşi mai are puţin de trăit, Katrina este hotărâtă ca fiica sa, Ella, în vârstă de trei ani, să beneficieze de sprijinul ei moral şi după ce ea nu va mai fi. Astfel, britanica a pregătit o serie de felicitări pentru următoarele aniversări ale fiicei sale, scrisori şi mesaje video prin care îi transmite Ellei să nu renunţe să aibă încredere în ea, să îşi urmeze ţelurile, dar şi cum să treacă prin adolescenţă - perioadă cunoscută ca fiind importantă pentru formarea personalităţii şi caracterului.

    Cum sa nu ti se zbarleasca pielea pe tine cand vezi asa ceva? Eu stau si plang ca proasta gandindu-ma ce as face daca as trece prin asa ceva. Si cu siguranta solutia gasita de Katrina da dovada de o dragoste nemarginita.



Top 5 replici I hate

        Iata ca Miss Soare m-a inspirat sa scriu aceasta postare. E vorba evident de top 5 replici pe care le urasc din toata inima...Replici post despartire pe care nu vreau sa le aud, pe care le urasc cu aceeasi intensitate cu care iubesc acum tacerea celor din jur, pe care le-as scoate din dex, care nu te fac sa te simti mai bine ci din contra.

1. totul va fi bine, timpul te va vindeca..come on. Pe bune? Ei bine acum ma simt shitty si vad totul in negru. Acum e totul foarte rau. Si culmea e ca nu imi pasa cum va fi ziua de maine din moment ce azi simt ca totul inauntrul meu doare, pana si amintirile ma dor. Ma doare creierul pentru ca incerc sa-mi opresc orice gand cat de mic legat de el. Asa ca wtf? Voi mereu ati incetat sa plangeti si sa suferiti doar pentru ca one day totul va fi bine? Ma gandeam eu ca nu..
2. nu era bun pentru tine, meritai mai mult..Ba sa crapi tu maine ca meritam mai mult? Cumva ai idee cat de buna sunt eu sau cat de bun e el? Cumva a fost un concurs in urma caruia s-a stabilit cine e mai bun si cine nu? Hai scuteste-ma..E o replica de doi bani si o stiti si voi..Era perfect pentru mine pentru ca asa il vad eu. Restul shut up.
3. balta e plina de peste, ai de unde alege..Fir-ar el de peste sa fie..Pai cine a zis ca vreau sa aleg vreun peste? Si cine v-a zis ca tine replica asta? Stiti cand va spuneam ca nu suport replicile cheasy? Ei bine asta e una dintre ele. E ieftina, e deplasata si e motiv ca pe urma sa pari fie prefacuta, fie panarama, fie insensibila, fie toate 3 la un loc. so thanks but no thanks.
4. se vede ca nu era el the one pentru tine, dar e si al tau pe undeva..:)) Pe bune? Pe unde? Pe luna? Ca tare as vrea sa stiu ca sa nu mai stau ca proasta sa plang dupa aia care-s nu the one. Si cine stie cine e the one pentru mine? Cum arata, ce calitati are, cum se imbraca, eventual si la ce adresa sta? Poate ca eu nu vreau un print, ci doar un broscoi..Cine poate sti ce imi doresc eu sau cum vad eu cu adevarat barbatul de langa mine? Si de ce toata lumea isi da cu parerea de parca toti il cunosc pe acest mult laudat the one in afara de mine? Sa stea linistit in casuta lui daca tot nu are de gand sa ma gaseasca mai repede.
5. si ultima dar nu cel mai putin tampita replica e: stiam ca nu-i de nasul tau dar nu ti-am spus ca sa nu te suparam :))) Ei acum chiar ca mi-ai dovedit cat de mult tii la mine. Pai in pana mea ppoate ma suparam, poate nu mai vorbeam cu tine, dar trebuia sa-ti spui parerea..Nu asta fac prietenii adevarati? Nu asta inseamna sa tii la cineva si sa nu il pupi in fund si sa-i spui doar lucrurile frumoase pe care vrea sa le auda? Asa ca fuck off ca nu esti cu nimic mai breaza decat el. Minciuna prin omisiune nu e mai putin grava decat iadul prin care trec acum din cauza lui.

      Voi ce replici urati cel mai mult?

Aby strikes back

       Poze noi cu iubita de Aby..Sunt de acum cateva zile si sper sa va placa..