Followers

Monday, September 27, 2010

     Hello...Am revenit doar pentru scurt timp ca sa va dau o veste buna..Am luat 9.25 la examenul de admitere la masterat si am fost a 12-a pe lista admisilor pe locurile subventionate de la stat..Asa ca de la 1 octombrie voi fi studenta din nou la SNSPA la masteratul de Studii Administrative Europene..Ce ironie, nu0i asa Mada?:))
     In rest am zacut vreo saptamana si ceva cu gripa si tot ce iti poate oferi ea, am invatat si m-am stresat la maxim pentru admitere si am fost rasfatata de Alex..Urmaresc ce se petrece prin tara asta de cacao si ma minunez de impertinenta (daca nu chiar nesimtirea unora) si pe zi ce trece ma gandesc tot mai serios sa plec de aici..


       Va pup si cand voi rezolva problema cu internetul promit sa revin pentru comentarii acide..:)) 

4 comments:

Anonymous said...

esti masterand, te rog frumos:))) Mult succes si sa ai parte de bafta si profesori la inaltime, ca intotdeauna!!!!te-am pupat, Mada!!!!!

Anonymous said...

You made some excellent points there. I did a search about the subject and barely found any specific details on other websites, but then great to be here, seriously, appreciate that.

- Lucas

yoana said...

masteranda :)) merci mult..fara sprijinul tau nu stiu daca reuseam..stii doar cat de agitata si pesimista sunt cand e vorba de examene..te pup si ai grija mare de tine

yoana said...

lucas dear you can ask me anything you'd like to know about the subject or about other things you find interesting..