Followers

Wednesday, July 21, 2010

     Am fost mustruluita de barbati-miu ca nu scriu nimic de beauty masculin..Asa ca azi o sa scriu si pentru cititorii masculi un articol.Sper sa va fie de folos..By the way m-am tuns ieri si ieftin si fu mult ras si foarte misto..:D   Rihanna scrie pe mine..M-am tuns bob,adicatelea foarte scurt la spate si cu colturi in fata..o sa fac poza sa postez..
       Cu totii aveti probleme -fie ca e vorba de prea mult stress la munca,de o nevasta muult prea posesiva sau doar de nopti pierdute cu prietenii la bere- dar cele cu pielea nu pot fi ignorate sau mai bine spus nu ar trebui ignorate, spre deosebire de meciuri,seriale si alte alea. De fiecare data cand va uitati in oglinda (ca doar nu locuiti intr-o pestera) va holbati si la aceste probleme daca nu grave din punct de vedere medical grave din punct de vedere estetic. Va propun cateva sfaturi pt a scapa de ele.
       
PROBLEMA. Piele iritata,sau uscata
Descriere:  Aveti senzatia ca cineva trage de ea si este, deseori, aspra si se crapa usor. Apa, frig si aer cald uscat.. toate acestea o pun la grea incercare. Daca pielea ta este uscata, aceasta inseamna ca ea nu reuseste sa se hidrateze singura in mod natural. Aplicarea in fiecare dimineata a unor produse specifice, extrem de hidratante, care permit o buna rehidratare a straturilor superioare ale epidermei, este indispensabila. Datorita unei proportii ridicate de substante hidratante, pielea isi va regasi supletea pentru o zi intreaga.Daca pielea ta este excesiv de uscata, foloseste si o crema hidratanta de noapte. Pentru a va curata pielea de impuritati, folositi un exfoliant delicat o data pe saptamana.Pielea sensibila: pielea sensibila reactioneaza rapid in caz de agresiune – ras sau stres – printr-o senzatie de arsura, care se manifesta deseori printr-o roseata sau iritatii in cazul ingrijirilor nepotrivite. Acest tip de piele cere sa fie tratata cu precautie si cu produse specifice.Este foarte foarte important sa alegi formule delicate fara alcool, fara parfum si fara conservanti. Ingrediente, precum musetelul sau extrasul de lemn dulce au proprietati calmante pentru pielea iritata. Ingrijirile hranitoare si hidratante ajuta pielea sa se regenereze si previn inrosirile.
Solutie:  Asadar hidratarea nu este doar pentru femei. E bine sa iti mentii pielea cat mai hidratata daca vrei sa fie fina si placuta atat la atingere cat si la vedere. Cremele hidratante iti mentin fata sanatoasa si creeaza o zona neteda pentru barbierit.
Ce poti folosi? Crema hidratanta de la Clarins sau Nivea Q10 pentru barbati.

PROBLEMA: Piele Grasa predispusa la cosuri
Solutie:  Pielea masculina este, deseori, mai grasa sub influenta hormonilor. Aceasta antreneaza o productie sebacee mai ridicata. Pielea grasa este subiectul cosurilor si punctelor negre si are tendinta de a straluci. Zona T – frunte, nas si barbie – este in special atinsa. Produsele de ingrijire concepute special pentru pielea grasa a fetei trebuie sa fie fara ulei, foarte usoara, racoritoare si sa intre rapid in piele. Formule speciale permit matifierea imediata a pielii si controleaza stralucirea pe parcursul intregii zile. Pielea grasa ramane fragila si are nevoie de ingrijire care sa o hidrateze si sa-I respecte filmul protector. O data sau de doua ori pe saptamana aplicati un exfoliant care va curate toate impuritatile. Nu inrautatiti situatia utilizand sapunul. Acesta inlatura uleiurile naturale ale pielii tale iar glandele tale vor produce cu muult mai mult sebum. De preferat pentru curatarea tenului este utlizarea unei formule pe baza de acid salicilic si  beta-hidroxi acizi pentru a-ti pastra pielea cu aspect sanatos.
Ce sa folosesti? Neutrogena Men Skin Clearing Face Wash (in cazul in care aveti drum spre america sau comandati de pe site-ul celor de la neutrogena) sau crema anti-sebum de la Elmiplant. Pe locul doi dupa crema Neutrogena se afla insa Vichy-Normactiv care se afla in mai toate farmaciile Donna si Sensiblu .

PROBLEMA: Pielea arsa de soare
Solutie: Exista acum pe piata o noua gama de produse ce vor atenua aspectul neplacut dat de arsurile solare. Se numesc seruri si contin vitamine si antioxidanti ce repara pielea distrusa de expunerea fara protectie la soare. Stimuleaza productia de colagen si elastina avand astfel un rol important si in prevenirea ridurilor. Nu uita insa sa aplici aceste seruri si pe ceafa-acesta fiind primul loc in care incepe procesul de imbatranire si ridare.
Ce sa folosesti? DNAge crema hidratanta de la Nivea sau crema revitalizanta Nivea Q10.

      Sper sa va fie utile sfaturile..Astept commenturi si intrebari..


P.S. Voi cum va stergeti dupa baie?In cada sau pe covorasul de baie?De ce?E o dezbatere intre mine si Alex si pana acum nu am ajuns la nici un rezultat...:D

  

2 comments:

Anonymous said...

[color=#914a19]Amazing page! I haven't noticed ioanaandalex.blogspot.com before in my browsing!I found very useful information about
[/color] [url=http://nuscin-online.info]cosmetics[/url] [color=#914a19]here... Keep up the good work![/color]

Anonymous said...

[color=#914a19]Great post! thank you for sharing this information. ioanaandalex.blogspot.com really got under my
[/color] [url=http://nuscin-online.info]skin,[/url] [color=#914a19]bookmarked... Keep up the great site...[/color]