Followers

Wednesday, July 14, 2010

      

      A murit Madalina Manole..Vestea socanta a mortii a fost data publicitatii in aceasta dimineata la 7.45. Astazi era ziua ei si implinea 43 de ani. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru. Potrivit inspectorului- şef al Poliţiei Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o pe aceasta căzută în holul locuinţei. Serviciul de ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul. Se pare că probleme cardiace de care artista a suferit în perioada sarcinii s-au agravat în acesată primăvară. Mădălina Manole şi-a anulat turneul de lansare al celui de-al nouălea album, internându-se în spital. Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente, însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.
     Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”. Avea un baietel frumos in varsta de 2 ani, un sot care o adora si pe care il iubea, o cariera muzicala cladita pe munca si devotament, si o exigenta dusa la extrem in ceea ce priveste perfectiunea sa atat ca om cat si ca artista.
       DUMNEZEU SA O IERTE SI SA AIBE GRIJA DE EA ACOLO SUS..

UPDATE:  Sotul Madalinei a descoperit un mesaj de adio pe telefonul mobil,mesaj pe care familia nu doreste sa il faca public. Un tub de medicamente a fost de asemenea gasit gol aproape de cadavrul artistei. In momentul in care va fi posibil sotul va fi audiat. Deocamdata se face examinarea cadavrului neprezentand insa semne de violenta. Tot ce putea spune prostanaca de la politie era ca mesajul e de adio si ca in continuare vor continua sa investigheze cazul. Bine ca are continuarea o continuare a continuarii..

No comments: