Followers

Thursday, July 8, 2010


INOVATIE 2010

(P)Reduceti 
celulita si volumele in excesVichy creeaza Celludestock, acceleratorul de slabire ce asociaza doua ingrediente active capabile sa declanseze destocarea grasiminlor si sa reduca aspectul de “coaja de portocala” in zonele rezistente la diete.

Lipocidine™ este activatorul lipolitic care stimuleaza sinteza unei proteine ce declanseaza destocarea lipidelor in perioada dietelor.

Cafeina pura un ingredient activ de referinta, este folosita la o concentratia optima de 5%. Aceasta este recunoscuta pentru capacitatea ei de a inhiba o enzima ce in mod normal franeaza lipoliza.

Rezultatul: silueta este redefinita iar celulita este vizibil netezita.

VICHY RECOMANDA SOLUTIA

Vichy face un pas inainte in studierea solutiilor eficiente antianticelulita. Impreuna c(P)Reduceti 
celulita si volumele in excesu dr. Mihaela Bilic, nutritionist renumit si autoarea cartii “Traiesc, deci ma abtin”, Vichy iti propune o abordare diferita a problemei celulitei si a volumelor in exces: asocierea noului accelerator de slabire CelluDestock cu un stil de viata sanatos si nu doar o dieta drastica.

Ce inseamna stil de viata sanatos? O nutritie echilibrata, schimbarea obiceiurilor alimentare, invingerea sedentarismului si, nu in ultimul rand, o atitudine pozitiva si increzatoare. Pentru acestea si multe altele, asculta “Ghidul de nutritie” de la dr. Mihaela Bilic, un audiobook conceput si inregistrat special pentru Vichy, pe care il vei primi cadou impreuna cu crema CelluDestock.

REZULTATE:

7 zile pentru o piele vizibil mai neteda*
28 zile pentru volume vizibil reduse**


SECRETE ANTICELULITA

Redu la maxim consumul de alcool. Acesta este un catalizator excelent pentru transformarea caloriilor in grasime de depozit.

Lipsa de activitate fizica este fatala pentru ca favorizeaza irigarea proasta a tesuturilor si evacuarea defectuoasa a produselor toxice rezultate din metabolismul celular, favorizand aparitia celulitei.

Regula de aur anticelulita:
Fara carbohidrati dupa ora 18:00 (Dupa ora 18:00 metabolismul incetineste, corpul nostru se pregateste de odihna si nu mai consuma glucoza).

       Articolul a aparut pe kudika.ro ..trebuie sa recunosc ca sunt o clienta fidela a produselor marca Vichy dar cand vine vorba despre celulita am mari dubii ca o crema te poate transforma in la femme fatale. De unde reticenta? Simplu. Am vazut un reportaj marca DR OZ in care mai multi specialisti americani discutau despre cele mai eficiente si cele mai putin eficiente metode de a scapa de efectul de coaja de portocala de pe picioare si fund.Astfel se discutau cele mai cunoscute si utilizate metode: liposubtia, cremele, masajul, laserul si dieta combinata cu sport.
1. LIPOSUBTIA- este cea mai neeficienta metoda de a trata celulita, deoarece inlaturarea celulelor grase se face prin topire. Acest procedeu permite refacerea stratului de celule grase topite mult mai repede si cu o densitate mai mare decat orice alta metoda. efectul poate fi unul de tip yo-yo..Ce dispare reapare la scurt timp.. Poate fi comparat cu reaparitia cosurilor..Daca este vorba de utilizarea liposubtiei pentru slabire atunci da, putem spune ca metoda e oarecum eficienta.
2.CREME ANTICELULITICE- nu exista studii de specialitate care sa demonstreze eficacitatea lor; au efect de netezire doar pentru scurt timp. E ca si cum ai fi cheala dar ti-ai pune cand iesi din casa peruca. Doar pentru ca porti peruca nu inseamna ca poti deveni model in reclamele pt sampoane..Desi nu m-ar surprinde..
3.MASAJUL ANTICELULITIC- dureros sau nu, are ca efect traumatizarea tesutului gras responsabil de aparitia celulitei. Acesta in urma masajului se va umfla camufland astfel coaja de portocala din zona masata. Dupa ce tesutul se dezumfla reapare problema chipurile inlaturata. Efectul tine de la cateva zile pana la cateva saptamani in functie de tesutul masat, de elasticitatea lui precum si de caracteristicile pacientei. De exemplu in cazul unei vanatai pe picior mie imi poate disparea mai repede decat amicei mele asta tinand de organismul meu si de puterea lui de recuperare.
4.LASERUL- este o solutie pe termen scurt, costisitoare si fara rezultate vizibile imediat fiind nevoie de mai multe de 2 sedinte
5.DIETA SI SPORT- in sfarsit un remediu necostisitor, accesibil tuturor si cu rezultate pe termen lung.



        Voi ce a-ti alege?

No comments: