Followers

Thursday, March 17, 2011

Bunicuta Kesha

     Ne plac hainele vintage sau retro. Ne place poate si Kesha. Ne place marea si caldura. Dar oare cate dintre noi ar adopta tinuta Keshei? Aceasta a fost fotografiata pe o plaja din Australia intr-un costum negru de baie. Pana aici nimic iesit din comun. Insa costumul de baie arata de parca ar fi fost modelul purtat in anii 70 de bunicile noastre. Eu una as fi purtat un costum intreg de baie mai ales ca mi se pare cam plinuta in ultima vreme Kesha. Voi ati purta un asemenea costum de baie? 







Sursa celebuzz.com

10 comments:

Irynuk said...

Nu as purta!
Mie nu imi place cum vine
Cum ai zis si tu as opta pentru un costum de baie intreg

yoana said...

sau macar unul in culori vii si mai la moda. daca sunt de acord cu lenjeia intima din dantela cu talie inalta, costumul asta de baie mi se pare batranicios si urat..pups

Stilistele said...

hm...nu ii vine bine....in locul ei, as opta pt un costum intreg, fara bretele- tip corset, cu o curea pe talie, stil elizabeth Taylor- i-ar crea iluzia de talie subtire si ar arata-o mai ingusta in umeri...

yoana said...

in mod cert ar fi fost mai bine cu un costum intreg..asta nu o avantajeaza absolut deloc..:*

Cristina M. said...

Ce schimbata e :0 nici nu zici ca e ea. Costumul e foarte urat, nu as purta asa ceva. I-ar fi stat mai bine cu un costum intreg sau cel putin cu unul normal.

yoana said...

costumul pare un unul cheap prin aspect..parca-i facut in vreun subsol de bloc de o babuta care-si rotunjeste veniturile din croitorie..

Anonymous said...

Costul arata ciudat pe ea si nu cred ca i se potriveste!
Habar nu aveam ca este atat de ..voluminoasa...

yoana said...

sincer si eu mi-o inchipuiam mai slabuta..mi se pare cam masculinizata in pozele astea. parca ar fi un obsedat de sala de forta..:))

Iulia said...

omg , si costum e urat dar si ea e grasa, chiar nu ma asteptam , ii statea mai bine cu un costum de baie intreg

yoana said...

:)) corect...:*