Followers

Friday, March 18, 2011

God help Japan..

       Cu totii stim ce se intampla acum in Japonia. Cu totii stam de zile bune cu ochii pironiti pe ecranele televizoarelor pentru a afla noutati de acolo. Cred ca suntem toti cu sufletele alaturi de cei aflati in iadul de acolo. Sa nu uitam ca ce au patit japonezii se poate intampla oricui si oriunde. Nu stiu cati dintre noi de exemplu am putea sa ne pastram demnitatea si calmul in astfel de conditii. Japonezii sunt un exemplu din acest de vedere pentru toti ceilalti locuitori ai planetei. Dezastrul de acolo a impresionat pe toata lumea, chiar si pe vedetele de la Hollywood. Iata doua exemple.

Amanda Seyfried

Demi Lovato

sursa foto Celebuzz


        By the way in timp ce in Japonia situatia este catastrofala, in Romania oamenii s-au calcat la propriu in picioare pentru a prinde sacii de zahar aflati la promotie.. Ma intreb cat ne mai rabda Dumnezeu cand dam dovada de atata prostie?


sursa realitatea.net

4 comments:

Mad@ said...

Saracii :( ce vina au ei pentru o astfel de catastrofa? Este de neimaginat prin ce au trecut bieții oameni de acolo :( Ma rog pentru ei sa aibă putere și sa depășească toate greutățile de acolo.
Am văzut și eu la știri cum s-au călcat în picioare la propriu pentru niște zahar :| lumea este nebuna.. chiar și în Iași cand s-a deschis un magazin a fost identic..se călcau în picioare, se băteau și la sfarsit nici nu știau exact ce reprezentau sau pentru ce se foloseau obiectele pentru care s-au bătut :| cred ca asta spune totul.. păcat ca suntem făcuți de ras în acest fel..păcat de o astfel de mentalitate..dar ce putem face? :(

yoana said...

sa nu mai facem promotii :)) nu stiu..asta e mentalitatea..nu conteaza ce e, daca ai sau n nevoie de el, daca e sau nu de calitate cata vreme e la promotie..si eu ma rog pt bietii japonezi sa le dea dumnezeu putere sa treaca peste tragedia asta si sa nu le dea si alte probleme pe cap..

Anonymous said...

Buna buna dragolor!O vizita cam tarzie,scuze pentru asta:-s.

Am vazut in seara asta cred ca la Antena cu alte imagini de acolo.Cred ca au numit materialul "Asa arata iadul"...cred ca arata chiar mai rau.Domnezeu sa-i odihneasca pe cei care au murit si sa-i ajute pe cei care au supravietuit,sa le dea putere sa mearga mai departe.

Cat despre ce zici tu cu zaharul,nu e doar mentalitate de roman.E mentalitate de oameni disperati in general.Pacat ca la noi e o realitate.Imi aduc aminte cand aratau pe la tv cum se imbulzeau oamenii si stateau zile intregi la coada ca sa apunce sa cumpere un Iphone.Dar multa lume spune ca aceia au fost platiti ca sa stea acolo.Bineinteles ca sa dea impresia falsa de "ia uite ce popular e produsul nostru".

In Romania in schimb cred ca daca le promiti cate o punga de zahar,stau si la -40 de grade la o coada:))

Apropo de asta uita-te la astea doua.Am ras cu lacrimi la unele faze:))


http://apropotv.protv.ro/video-the-land-of-shocks-partea-i/37972/pagina-6.html


http://apropotv.protv.ro/video-the-land-of-shocks-partea-a-ii-a/37973/pagina-6.html

yoana said...

draga mea leya poti intra si la 2 sau 4 noaptea..nu avem program de bagat la somn :)) intr-adevar acolo e iadul pe pamant.
acolo era vorba de o chichita de marketing..la noi e strict legat de mentalitate pentru ca nu pot sa cred ca oamenii au nevoie de 10 pungi de zahar in casa, doar pt ca il iau cu 2-3 bani mai ieftin decat pretul normal. la noi se bat si pe galeti goale asa ca nu putem compara situatia cu alte tari..
ma uit dupa ce se termina romanii au talent..pupici