Followers

Tuesday, March 8, 2011

Today

      Azi m-am gandit cum sa va multumesc tuturor ca ne urmariti si ca imi dati cate un imbold de a imi reveni in fiecare zi..Intre doua episoade de Secret diary of a call girl (i'm loving it) mi-am dat seama ca ar fi foarte frumos din partea mea daca as face un cadou surpriza cuiva..Uneia dintre voi dragele mele..Evident ca nu am atatia bani incat sa cumpar asa cum as vrea fiecareia in parte cate un cadou mare si frumos..Asadar prefer sa ofer cate un cadou mai mic dar din suflet unui numar de 5 prietene de pe blogul nostru. Mi-e greu sa aleg doar cinci fete, pentru ca mi-e frica sa nu fiu acuzata de subiectivism sau de eventuale "pile". Tocmai de aceea un premiu va merge la Modniza iar celelalte 4 vor merge catre cle patru fete ce vor scrie obiectiv cate un comment in care sa spuna DE CE NE PLACETI/SAU NU?, DESPRE CE VA PLACE SA CITITI PE BLOGUL NOSTRU, CE SFATURI AVETI PENTRU NOI?, CUM NE-ATI CARACTERIZA?
     Cele mai obiective raspunsuri vor fi cadorisite. Si apropo nu apreciem deloc nici linguserile si nici pe cele care isi fac blog doar pentru a vana cadouri..Pupici si nu uitati sa scrieti in comment si adresa voastra de mail.

10 comments:

Lucia Popa said...

LA multi ani de 8 Martie my lady,sa fi fericita si iubita !
Ce dragut din partea ta ! :">
Pai ce zici ...ma lasi sa incerc sa te cuceresc ? :))
Glumesc .. a avut grija altcineva de asta inaintea mea !
Pai hai sa vorbim sincer acummm !
De ce imi place sa citesc blogul tau ?
De ce ?
Pentru ca imi esti draga din pur si simplu motiv ca iti expui gandurile,sentimentele aici,esti sincera cu noi .. iti imparti experientele placute/neplacute,ne dai sfaturi (mie unele recunosc ca mi-au fost de folos .. cateva exemple ? Pai .. vopseaua de par pe care vroiam sa o incerc si bine am facut ca te-am ascultat pentru ca s-a vopsit o colega ciocolatiu si i-a iesit un brunet inchis si uratt )!
Imi e drag de blogul tau pentru ca o ai pe Aby .. pentru ca iubesc animalele,iar e asa de dulce !
Ar mai fi multe motive pentru care imi place de voi si blogul tau !
Cum v-as caracteriza ?
Tu pentru mine esti o persoana buna la suflet si foarte draguta si atenta cu cei din jur,Aby este acel ceva care ma face mereu sa zambesc ( chiar daca nu's eu in toanele mele ) atunci cand o vad pe blog,iar de alex nu pot sa zic decat ca imi plac ochii lui (sunt exact ca ai tatalui meu ),iar impreuna sunteti foarte frumosi !
Ahh..si era sa uit ! Vroiam sa iti zic si ce nu imi place .. in fine nu pot sa zic ca nu imi place,dar mi-ar placea sa vad un header frumos cu voi aici sus la voi pe blog like a happy family ! :">

Cam atat am avut de spus (cred)..of dar nu pot sa ma opresc :)) ..as mai avea de spus ca imi place ca dupa anumite posturi pui si cate o melodie si atunci cand citesc postarea ascult si muzica - asta imi place mult:X !
gata ..ma opresc ca ma striga mami sa mergem sa facem papa bun !

pup dulce ! :*

fashion doctor said...

ioiiii,puisor,ce imi faci...mie?nu am cuvinte...mi-au dat lacrimile,sincer.te pup

yoana said...

@ modniza meriti..si eu am plans cand am vazut cat de darnica, amabila, deschisa esti fata de cei ce iti viziteaza blogul..e unul din motivele pt care tin la tine..pupici.
@ honey bunny :))) pai daca as sti sa pun un header l-as pune, dar lasa ca vad eu cum fac..voi tine cont de sfaturile tale.ma bucur daca te-am putut ajuta..bine ca nu a iesit blonda:)))de ochii lui m-am indragostit si eu de la inceput..:X pupici.

fashion doctor said...

atunci promite-mi ca ne intalnim pentru asta.stabilim cand impreuna.

Lucia Popa said...

Humhh ..pentru ca imi esti simpatica iti propun ceva!
Tu mi-ai facut destule bucurii mie ..eu de ce nu ti-as face una ? :D Diseara sau maine intru pe mess si astept niste poze cu voi 3 ...voi incerca sa fac ceva dragut si daca nu iti vor placea nu e nici o problema !
Daca iti voi lacea si vrei vrei te voi ajuta si cu pusul lui pe blog :D ! MENTIONEZ FAC ASTA FARA NICI O OBLIGATIE,pentru ca imi sunteti simpatici voi si atat ? DAA ? :*

yoana said...

Promit..imi spui cand esti libera si ne intalnim..:*:*

fashion doctor said...

da,da.

yoana said...

deci azi chiar vreti sa ma faceti sa bocesc si tu si leyla..saru mana..imi face placere sa fac bucurii celor din jur, fara sa astept ceva in schimb sau fara vreo obligatie..pupici

Anonymous said...

Deci mielul meu il vreau cu o fundita roz,da?:))Vad ca m-ai botezat:))Ehh...dar suna la fel de bine:))

As fi participat dar nu cred ca m-as incadra intrucat sunt penultima voastra urmaritoare.Deci ar fi cam ciudat sa insir acum cat de mult imi place blogul cand nu am vazut decat o parte din el:))Sincer ce m-a determinat pe mine sa dau follow la blog nu a fost continutul blogului.Am dat follow inainte sa vad ce e pe blog.Am vazut prima data numele "ioana and alex" pe blogul lui Bunny(o fata care imi e foarte draga).Am urmarit schimbul vostru de comentarii si mi s-a parut tare frumos sa legi o prietenie cu o persoana pe care nu o cunosti si sa imparti bunatate fara sa astepti ceva in schimb.Nu sunt o amatoare a fetelor care nu raspund la comentarii sau iti raspund cu un sec Ms/Mc(nici macar nu scriu un "multumesc")si tocmai de asta caut persoane carora sa le poti trimite comentarii lungi fara sa o si cunosti.

Dupa ce am dat follow am inceput sa citesc si blogul.Si banuiesc ca prin faptul ca inca sunt in randul urmaritoarelor nu mai e nevoie sa zic ca imi place.


Si iti dau dreptate cand spui ca un premiu este meritat clar de modniza.Nu o cunosc nici pe ea de mult timp insa am vazut ca este o persoana speciala.Si daca imi permiti as mai vrea sa fac o sugestie,cred,de fapt sunt sigura ca si Bunny merita un premiu.Este o fata cu adevarat deosebita,cred ca e surioara mea virtuala:)


Te-am pupat:-*>:D<>:D<

yoana said...

:)) mai bine il vopsesc roz si ii pun funda alba la gat :)) ma bucur ca iti place blogul nostru..si mie imi displac cele care raspund sec la comentariile de pe blogul lor..mi se pare oarecum lipsa de respect fata de cititori, poate de aia incerc pe cat posibil sa raspund la comentarii intr-un stil cat mai cald..si eu ma gandeam la ea dar sa vedem..:*:*:*