Followers

Wednesday, March 16, 2011

Today

     it's all about work girls..V-am spus probabil ca vreau sa emigrez..Evident voi emigra cu barbat, cu catel cu purcel ca orice roman neaos. :)) Emigrez in Anglia. Acum daca tot v-am dezvaluit unde anume, o sa va intreb si daca aveti habar de orasele cu chirii mici, cu peisaje frumoase in jur si cu oameni calzi pe unde ne-am putea stabili. Eu ma gandeam sa plecam in NewCastle dar din cate am inteles au un dialect aproape imposibil de inteles iar viata e destul de scumpa acolo. Orasele mari se pare ca au si chirii pe masura, si sincer va spun ca ne-ar tenta mai degraba un orasel micut decat un nou Bucuresti. Pana in vara trebuie sa ne gasim si de munca, si sa rezolvam si cu cazarea (desi aici am avea la cine apela), dar mai ales trebuie sa rezolvam unele aspecte din tara. Pana atunci ne vom cunoaste poate si in realitate nu doar prin intermediul blogurilor, iar de postat vom posta si de acolo. Ba chiar va pregatim si o mica surpriza dar despre asta veti afla la momentul oportun. Pupici.


18 comments:

A.M. said...

ma bucur pt voi ca reusiti sa faceti pasul asta. o sa va fie mult mai bine! din pacate nu stiu cum sunt orasele p-acolo, dar sper sa va indrume cineva :*

yoana said...

multumim mult..si noi speram sa ne fie mai bine..:*

Mad@ said...

ma bucur pentru voi :*:* sper sa aveți noroc în toate și sa reușiți tot ce va propuneți ;) pupici :*:*

yoana said...

mersi..sa vedem daca plecam in doi sau doar eu..sper sa fie bine..pupici

Anonymous said...

Ce vorbesti???Cum sa temuti/va mutati.Facem o casa mare in copac si ne mutam toti acolo,tu ,Alex,Abby,Bunny,Eu...si acolo nu platesti chirie.Sa vezi ce frumos e:))Glumesc desigur:-*...dar ce frumos ar fi.Ai vazut filmul Bridge to Terabithia?

yoana said...

nu l-am vazut..:))) da..fara chirie ar fi perfect..ma gandeam sa ne mutam in cort pe malul marii..:)) pupici

Miuri said...

of.. in Anglia as vrea si eu.. ce fain!:)

yoana said...

pai poate va facem noi chemare..:D sau poate veniti si voi..:D

Anonymous said...

Pai vezi,idei sunt:))Cine a zis ca are nevoie de bani ca sa fie fericit nu stia unde sa puna cortul:))

E un film fantastic in care doi copii isi imagineaza o lume numai a lor cu tot felul de personaje de basm.E un film frumos,de vazut cand vrei sa te relaxezi.

http://www.youtube.com/watch?v=3SvqEIKP4t8

yoana said...

mersi pt informatii..:)) da da..eu as pune cortu intr-un loc exotic :D dar na..visez si eu

Unknown said...

Mvaiiiiiiii ce copii curajosi sunteti!! Eu dupa nunta as vrea sa ma mut in Londra..dar nu stiu daca voi avea suficient curaj..
Oricum, cu siguranta mi-ati dat un impuls.
:*

yoana said...

pai nu avem nimic de pierdut daca ne incercam norocul..in viata mai trebuie sa te si risti daca vrei sa castigi..noi am vrea pe langa londra. poate facem o mini gasca daca va mutati si voi :)) pupici

Unknown said...

ar fi super :D :*

yoana said...

gata..am stabilit..asa facem..si daca nu va mutati atunci veniti in vizita la noi..pupici

Unknown said...

:*:*

yoana said...

:*:*:*>:D<

Cristina M. said...

Anglia :X acolo as vrea sa ajung si eu, intr-un oras cu peisaje frumoase in jur si cu oameni calzi exact cum ai zis tu. :)
Ma bucur mult pentru voi, va doresc sa reusiti in tot ce va propuneti:*

yoana said...

te primim cu drag dupa ce ne stabilim acolo..saru mana..ramane de vazut daca plecam amandoi sau daca doar unu din noi. in situatia in care pleaca doar unul se pune punct relatiei..sa speram insa ca va fi totul bine..pups