Followers

Thursday, March 17, 2011

Trink..

      Stiti ca imi place sa citesc..Si probabil ca sunt multe fete pe aici care ar dori sa citeasca o anume carte dar nu isi permit sa o cumpere. Ideea care mi-a venit delectandu-ma cu cartea primita ieri e urmatoarea. Ce parere aveti daca ne-am imprumuta carti una alteia? Eu una sunt dispusa sa imprumut orice carte am chiar si prin tara cu conditia sa fie pastrata in conditii bune (fara pete, mazgalituri, pagini rupte) si sa se intoarca la mine dupa ce a fost citita. Voi ce parere aveti?

10 comments:

Lucia Popa said...

Si eu ma gandisem la fel acum cateva zile ! Sa citesc o carte apoi s-o dau mai departe si tot asa !

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny

yoana said...

asadar te trec pe lista de voluntare pt carte..pupici..sa faci o lista de 5 carti pe care ai vrea sa le citesti..

Anonymous said...

Frumoasa initiativa:)

Mie din pacate nu prea imi permite timpul si pentru carti sumplimentare.Am un orar incarcat semestrul acesta.Sper ca la anul va fi mai bine.Ca acum abia am timp sa citesc o carte care sa nu fie din cele pentru facultate.Si cand am timp sunt prea obosita si adorm instantaneu.

Pupici:-*

Iulia C said...

mi se pare super tare ideea..chiar imi pare rau ca nu am timp sa citesc :| am jumate de an de cand nu am mai avut timp sa citesc o carte.

yoana said...

@ leya lasa ca o sa ai timp..e bine ca citesti ceva macar..pupis
@ iulia mersi..pai te trec pe lista..poate prinzi vreo oferta de carte..pupici

A.M. said...

si eu, si eu :D doar eu ca eu nu am carti la bucuresti :( nu am aici decat academia vampirilor vol 5, dar o imprumut cu mare placere :)

yoana said...

hai ca incet incet ne strangem o gasca de cititoare..:)) :*

Andra T. said...

este suuuuper ideea, o sa umblu la biblioteca cu siguranta. Din pacate, multe dintre cartile mele citite au fost imprumutate, dar am cateva si ale mele. Deci, cum facem?:D

yoana said...

ma bucur tare mult ca ideea mea are din ce in ce mai multe sustinatoare..fiecare face o lista cu ce carti are si vrea sa le dea spre imprumut, apoi spune ce ar vrea sa citeasca si ramane sa se faca imprumuturile..:*

Andra T. said...

Perfect:) se rezolva:*