Followers

Tuesday, February 22, 2011

    Prima serie DallesGo se apropie de final!  Peste 50 de cursanti s-au inscris la cursurile STILISM & TENDINTE IN MODA, DESIGN DE INTERIOR SI MAKE-UP! Cea de-a doua serie DallesGO aduce trei cursuri noi: FOTOGRAFIE IN MODA,  PUBLIC RELATIONS,  BEAUTY.
    STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE si prof. IOANA AVRAM vor sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil. FOTOGRAFIE DE MODA– Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, IONUT STAICU, a reunit o echipa de profesionisti in domeniu: MIHAI MUSCELEANU (care pune la dispozitie aparatura foto de ultima ora) si OANA VASILACHE, fashion editor la revista Glamour. Impreuna vor simula realizarea de editoriale de moda si iti vor dezvalui detaliile legate de apratele folosite, lumina, scenografie, styling etc. Oricine are aptitudini artistice va putea invata cum sa puna in evidenta ceea ce avantajeaza o fata sau cum sa estompeze partile mai putin flatante. Alina Brailescu , alaturi de Sephora, va vor ajuta sa va insusiti arta machiajului.
    Design interior- Arh. Giuseppe Labianca va sustinea ceasta serie de cursuri dedicate designul interior. Vei avea ocazia sa pui in practica reguli universale, vei avea ocazia sa incalci reguli, vei fi incurajat sa fii tu. Pe lânga workshop-urile “how to” vei invata despre culori, materiale, texturi, etc. Public relations- Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atât in domeniul relatiilor publice cât si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003,  SORANA SAVU (PREMIUM PR) iti va deschide un nou drum in arta comunicarii. Vei gasi raspunsul la intrebarile despre cum poti comunica exact ceea ce ai de spus, si vei participa la workshop-uri in care vei pune in practica cele invatate (se vor organiza dezbateri pe studii de caz). BEAUTY – Industria frumusetii este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Ce este beauty? Ce inseamna? Descopera trucurile ingrijirii personale, invata despre tendinte in frumusete si afla de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publication, cum arata lumea unui redactor de frumusete.
CAND? Cursurile se tin de luni pâna vineri after work. Cursurile vor incepe din 21 martie. Un modul are 12 saptamâni.
CUM? Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de  modulul ales. In foyer-ul Universitatii Populare Ioan I. Dalles vor avea loc expoziti, târguri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.

Pentru mai multe informatii

Raluca Mandache
0769 041 711

SEDIU: Str. Matei Milo nr. 12,  Sector 1, Bucuresti     Telefon  0769 041 711
office@dallesgo.ro info@dallesgo.ro www.dallesgo.ro

    sursa Fashion and Beauty
   
   

No comments: