Followers

Monday, February 7, 2011

Reclame.

        Top 10 reclame pe care nu le suportam..

1.

2.


   Vocea aleia imi aduce aminte de un polizor pe tabla.
3.


  Aha..Deci nu trebuie sa stii sa gatesti atata timp cat ai oala de la bunica:)) Bun asa. Si daca pui suflet (de parca asta e vreun cub cu ingrediente magice) iese perfecta mancarea. Ma intreb de ce mai cumparam oale de la Tefal, de ce mai exista carti de bucate si de ce ne mai chinuim sa invatam sa gatim?? Cand nu e nevoie decat de o oala veche si de suflet.:))
4.


    Ati observat ca mai toate reclamele la produse alimentare se concentreaza sa ne aduca noua femeilor aminte ca rolul nostru in viata de zi cu zi e cel de gospodina, mama si casnica? De ce nu apare de exemplu o reclama cu tati stie? Probabil astia de creeaza aceste stupizenii de reclame sunt doar niste frustrati crescuti de mame casnice si fara de idei, cu mentalitati de pe vremea razboaielor dacice..A piece of advice for you: follow us in the 21st century.;)
5.

    Mancati doar branzeturi si ajungeti departe...sau nu?
6.

     A se vedea punctul 4.
7.

    Cine mai crede in Romania ca Petrom face ceva pentru noi? Poate aia de nu stiu sa citeasca pretul la benzina din benzinariile  Petrom.
8.

      Unde esti tu Tepes doamne cand avem nevoie de tine? Ce treaba au banii de la CEC cu padurile, haiducii si izvoarele? Poate aia de fura la nivel inalt sunt haiduci pentru ai lor..
9.

    De-ar durea prostia..
10.
      Sigur ca asa se intampla in orice firma romaneasca..NOOOOT..Ce sa inteleg? Ca romanii sunt un neam de betivi si de lenesi??

    Voi ce reclame considerati proaste?






No comments: