Followers

Wednesday, February 23, 2011

Diva de Izvorani

    Relatia dintre Moni si Irinel a fost sortita esecului inca de la inceput. Cu cat lumea barfea pe la colturi si nu le acorda nici o sansa de a rezista impreuna, cu atat ei pareau mai indragostiti si mai sudati ca si cuplu. Cu cat zvonurile ca e inselata sau ca il inseala pe sotul ei potent din punct de vedere financiar se inteteau cu atat ea aparea mai des la televizor pentru a spune ca ii este recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru ea. Apoi a plecat in SUA- the land where dreams come true. Dar fara el. Si-a luat fetita, s-a inscris la cursuri de engleza, si-a facut o viata acolo in lipsa barbatului ce o descoperise.
 Incă de anul trecut s-a tot zvonit că Monica şi Irinel nu se mai inţeleg şi urmează să divorţeze. Informaţiile au fost negate atât de cei doi cât şi de tatăl afaceristului de la Izvorani, care spunea că fiul său şi fotomodelul o să rămână împreună, chiar dacă Monica a plecat în SUA, lăsându-l pe Irinel singur. Din păcate, zilele acestea s-a confirmat că unul dintre cele mai mediatizate cupluri din ultimii ani se desparte. Monica a depus actele de divorţ. 
    Modelul stabilit de ceva vreme în Statele Unite ale Americii şi-a trimis acum două zile avocaţii la Judecătoria Buftea să înregistreze cererea de divorţ. În paralel, doamna Columbeanu cere şi custodia micuţei Irina, fetiţa în vârstă de patru ani. Chiar dacă la fiecare revenire a Monicăi din America, Irinel a încercat să-şi salveze căsnicia aşteptând-o cu buchete de flori la aeroport, se pare că aceasta pregătea încă de pe atunci o ieşire furtunoasă din viaţa soţului său. Asta mai ales după ce ziarele au scris de-a lungul timpului că modelul ar fi avut relaţii conjugale cu care ar fi încercat să-i răspundă lui Irinel, care nu de puţine ori a fost filmat ori fotografiat în compania altor femei. Chiar şi redusă de criză, averea pe care soţii Columbeanu urmeză să o împartă nu e de neglijat, specialiştii estimând proprietăţile afaceristului de la Izvorani la peste 12-13 milioane de euro.
   Cu toare acestea, surse din anturajul celor doi spun că Monica n-a cerut niciun leu la judecătorie, ci doar custodia fetiţei sale, Irina, pe care cel mai probabil o va lua cu ea în America dacă magistraţii i-o vor încredinţa. Procesul de divorţ va începe pe 21 martie.



sursa  ziarul Libertatea

No comments: