Followers

Saturday, October 23, 2010

      Daca ati crezut vreo clipa ca Adrian Mutu s-a cumintit v-ati inselat amarnic. Omu ori e prost facut gramada ori e mult prea violent pentru a se potoli. Cand ajungi la un anumit nivel de faima si ai talent cat o intreaga echipa, dar tu alegi drogurile si bataile pentru a tine prima pagina a tabloidelor ocupata inseamna ca ai clar o problema. Nici nu intrase bine in conul de umbra al vedetismului ca Mutu recidiveaza batand un om. Incidentul a avut loc conform publicatiei Corriere dello Sport in zorii zilei in Florenta. Jucatorul nostru (intre noi fiind vorba eu nu am mai auzit de nici o performanta spectaculoasa pe teren, ci de dopaj, inca o sarcina a nevesti-sii si despre noul sau restaurant) se pare ca a luat la bataie un ospatar. Motivul? Saracul chelner a refuzat sa ii mai aduca starului bauturi alcoolice la masa si a mai avut si tupeul sa ii ceara fotbalistului sa isi achite nota de plata. Enervat de obraznicie, Mutu l-a lovit pe chelnerul respectiv cu pumnul in fata, cauzandu-i o fractura a septului nazal. Corectia aplicata de jucator a mers mai departe, chelnerul fiind lovit si dupa ce a cazut la pamant. Acum acesta este internat la Spitalul Santa Maria Nuova cu un prognostic de ingrijiri medicale de 25 de zile. Conform raportului medical victima a suferit "traumatisme cranio-faciale cu escoriaţii multiple, contuzii la nivelul pieptului şi abdomenului, precum si fracturi ale piramidei nazale." Actele referitoare la agresiune au fost trimise de către poliţie magistratului de serviciu ce se ocupa de urmărire penală din regiunea Florenţa. In momentul in care Politia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Conform politiei italiene chelnerul a depus plangere impotriva atacantului.

Fanii Fiorentinei s-au saturat si ei de prostiile facute de Mutu:

"Sa-l aresteze. A demonstrat mereu ca este necivilizat. Sa se duca sa joace in alta parte, nu-l mai vrem in Italia".

"Un fotbalist mare, un om mic!"

"Ce rusine pentru Mutu, o alta rusine.."

"Solidaritate absoluta cu chelnerul sarb. Nu-si facea decat jobul, nu merita sa fie tratat asa doar pentru ca avea de-a face cu un fotbalist".

"Mutu trebuie sa fie suspendat pe viata, ne-am saturat de el si de cocaina lui"

   Acestea sunt cateva dintre mesajele pe care fanii le-au trimis pe Gazzetta dello Sport! Avocatul lui Mutu, Paolo Rodella a ramas si el uimit de ultima isprava a lui Mutu: "Am ramas masca, nu stiu ce sa ma mai fac cu baiatul asta", a spus avocatul, care cel mai probabil il va reprezenta pe roman la ... viitorul proces.

   Alte incidente care l-au avut ca protagonist pe Mutu:

     Adrian Mutu a mai fost implicat intr-un incident la Florenta, la 16 aprilie, de acea data alaturi de sotia sa Consuelo, in timp ce se intoarceau acasa dupa o noapte petrecuta la "Cavalli Club" din Florenta, alaturi de doi prieteni. Mutu si sotia sa ar fi parasit localul din Florenta in jurul orei 02.00 si s-au indreptat catre masinile ce erau parcate in Piazza del Carmine, moment in care au fost abordati de doi necunoscuti, care i-au facut avansuri sotiei atacantului roman. In acest moment, ar fi intervenit Mutu, Buti si Gruosi, pentru a-i indeparta pe cei doi necunoscuti, dar acestia l-au lovit cu palma pe Buti si cu pumnul pe Gruosi. De asemenea, in 2006 Mutu a fost acuzat ca ar fi lovit un angajat al unui restaurant din Constanta, incident care ar fi avut loc in camera fotbalistului. Adrian Mutu a negat acuzatiile barbatului respectiv.
     Voi ce parere aveti? Cum ar trebui sa reactioneze atat echipa cat si organele de justitie?





No comments: