Followers

Wednesday, October 27, 2010

O lacrima in plus..

      Urmatorul post m-a facut sa lacrimez..Imi place foarte mult de Melania Medeleanu, fosta prezentatoare la Realitatea TV. Pe cat de barbie girl ati putea spune ca este (si da..are un chip angelic), pe atat de profesionista in ceea ce face va pot spune ca e..Ce inseamna sa fii profesionist in ziua de azi? Inseamna sa ajungi sa fii respectat si iubit de toti colegii de platou si nu numai..Inseamna asta:
O surpriză pregătită de colegi la ultima emisie la Realitatea TV a emoționat-o pe Melania Medeleanu. Vineri seară, Melania Medeleanu a citit pe post ultima știre cu ochii în lacrimi. Ce se întâmplase? Cu doar câteva minute înainte, când pe post era difuzată publicitate, colegii au aranjat o farsă. Melania Medeleanu credea că este în direct cu Mirela Voicu, care a ales un mod original de a-i spune La revedere. Tot platoul de filmare a aplaudat. Melania a fost copleșită.Revenită în direct, “pe bune” de data aceasta, Melania abia a reușit să citească ultima știre și să-și ia “la revedere“.

   preluare paginademedia.ro.   Puteti vedea intreaga filmare cu surpriza pe http://www.paginademedia.ro/2010/10/melania-medeleanu-despar%C8%9Bire-cu-lacrimi-in-direct-la-realitatea-tv/#more-20598

P.S   Poate nu multi dintre voi stiu ca Melania a fost casatorita cu Dan Teodorescu de la trupa Taxi..Inca ma mai intreb ce a vazut la el..




No comments: