Followers

Monday, February 14, 2011



    Asta m-a trezit azi dimineata..Plus un te iubesc si pupici. Un sfant Valentin plin de iubire si intelegere. Nu uitati insa ca atunci cand iubiti sf Valentin ar trebui sa fie zilnic. Nu ma refer la cadouri acum, ci la demonstratia dragostei si la cuvintele frumoase. Nu ai nevoie de o sarbatoare pentru a pretui cu adevarat si a-i arata celui de langa tine asta. Cel putin noi asa suntem. Ne bucuram de fiecare zi data de cel de sus impreuna si la finele zilei suntem fericiti ca am trecut peste toate impreuna. Pupici.
   Voi cum petreceti ziua de azi?
P.S Fetelor azi pun cadourile la posta, asa ca sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa le primiti..Am emotii si sper sa va placa ce veti primi.

4 comments:

fashion doctor said...

asa zic si eu , nu ai nevoie de o sarbatoare importata de la americani[uf..] ca sa iubesti si sa fii iubit.te pup,draga mea .sa ai o zi frumoasa.

yoana said...

eu nu-i inteleg pe cei care asteapta craciunul, pastele, sf valentin, mos nicolae sau orice alta sarbatoare pentru a oferi un cadou sau dragoste celor de langa ei. eu una fac mici cadouri celor dragi si fara a fi sarbatoare si sper ca le arat zi de zi ca tin la ei..te pup si eu.

Lucia Popa said...

Ce dimineata draguta ai avut draga mea !
Sa tot ai asa!
Sa va iubiti mult in continuare si sa fiti foarte fericiti !
Eu astazi am petrecut la scoala cu prietenul meu(suntem in aceeasi clasa) sufocandu`ne unul pe altul timp de 7 ore :)) ,iar apoi am fost la un ceiut cald ca sa ne incalzim(batea un vant groaznic) !


Sunt nerabdatoare sa primesc coletul ! Sper ca nu te-ai deranjat prea tare,da ? :-w
te pupacesc

yoana said...

asta e commentu pt concurs..te am deja in vizor :)))
si eu sunt nerabdatoare sa aflu daca va plac cadourile..sa tot am asa zi..va dorim si voua multa liniste, bucurie, iubire si incredere..pupacesc