Followers

Tuesday, February 15, 2011

Cheating the fragrance

     Pornind de la un articol de pe blogul Sihayei am descoperit ca "imprumutarea" unei arome de parfum se poarta la nivel inalt. Cel mai recent astfel de exemplu? Noul parfum marca Avon- Secret Fantasy. Mireasma seamana izbitor de tare cu cea a mult mai celebrului Hypnotic Poison semnat de Dior. Le am pe amandoua si va spun sincer ca ambele miros la fel, singura diferenta fiind de rezistenta. In timp ce Secret Fantasy isi pierde in maxim 6 ore intensitatea, cel de la Dior isi pastreaza chiar si o saptamana mireasma in haine. Iata ce am descoperit.


    Hypnotic Poison- Dior - este un parfum cu note de vanilie oriental. A fost lansat in 1998, nasul din spatele acestui parfum fiind Annick Menardo. Notele de top sunt de ienibahar, caise, prune si nuca de cocos. Notele de mijloc sunt tuberoza, iasomnie, crin-de-vale, trandafir si lemn de trandafir brazilian, iar cele de baza sunt lemn de santal, vanilie si migdale.


    Secret Fantasy- Avon- a fost lansat in 2010 inainte de Craciun. 
Note de varf: mar, capsuna, acorduri dulci
Note de mijloc: flori de iasomie, frezie, flori de liliac
Note de baza: ambra, mosc alb, lemn de santal.


       Ce parere aveti? E copiat dupa Dior sau e doar o coincidenta ca miros la fel?

8 comments:

Lucia Popa said...

Humh ..
am auzit de Fantasy ca miroase tare bine,pe cel de la Dior nu il stiu ,dar cred ca e foarte fain mirositor ! Am vrut sa mi-l iau si eu pe cel de la Avon,dar am asteptat sa mai aud pareri ..deci :-? cred ca o sa mi-l cumpar ca nu e nici o investitie prea mare ;)) !
pup

yoana said...

merita banii..e o investitie buna..eu le-am primit pe amandoua :)) mirosul e as spune eu unul de gogosi cu vanilie..ceva dulce, vanilat si foarte placut.:*

Lucia Popa said...

yumyy yumyy .. ! Ce delicios !

yoana said...

exact..:D

bianca. said...

Le am pe amandoua, dar sincer eu nu le-am asemanat nici o clipa. Cel de la Avon imi aduce aminte de copilarie, e dulce si foarte childish, pe cand Hypnotic Poison desi e la fel de dulce, are note mai elegante, rafinate. Iar in ceea ce priveste rezistenta, intr-adevar, cel de la Dior e cel mai persistent parfum pe care l-am avut vreodata. Pentru cei care iubesc esentele dulci cred ca sunt amandoua potrivite.

yoana said...

draga bianca toate parfumurile dior sunt rezistente si au note speciale, de o eleganta si un rafinament aparte..nu ma refeream la ce amintiri imi starnesc cele doua, ci la ce miros au..:) bine ai venit pe blogul nostru..:*

bianca. said...

Asa le percep eu, dar sper ca nu a sunat ca o parere impusa. Multumesc pentru primirea calduroasa!>:D<

yoana said...

draga bianca, doamne fereste..nici nu credeam ca e vorba de o parere impusa..iti respect parerea..te pup.