Followers

Friday, February 4, 2011

      E timpul sa va anunt regulile celui de al doilea concurs propus de noi.Oricine poate participa la acest giveaway, iar regulile sunt urmatoarele:
1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Connect;(daca nu aveti blog trebuie mentionat numele vostru complet)
2. Daca aveti blog, sa scrieti un post despre acest giveaway cu titlul "Giveaway From Yoana and Alex"(impreuna cu link-ul catre giveaway );
3. Daca aveti blog sa ma treceti in blogroll sau in lista voastra de bloguri;
4. Sa lasati un comentariu la acest post cu numele sub care ma urmariti si  link-ul postat cu acest giveaway si adresa voastra de mail+ raspunsul la intrebarea
  CARE A FOST CEA MAI FRUMOASA ZI DE SF VALENTIN DE PANA ACUM??;
5. Castigatoarea va fi rugata sa imi trimita un e-mail in care sa imi spuna daca i-au placut produsele oferite si sa scrie un scurt review despre acestea. Mail-ul va fi postat apoi pe blog.

Giveaway-ul incepe din momentul postarii lui si dureaza pana in data de 24 februarie ora 22. Comentariile primite dupa aceasta ora nu vor mai putea fi luate in considerare pentru castigarea premiului. De asemenea, se admite un singur comentariu de persoana.

     Cadoul consta in:

- cartea Traficantul de arme- de Hugh Laurie (despre ea gasiti aici)

- crema de corp Outspoken de la Avon sub semnatura celebrei cantarete Fergie

- un set de cercei si colier de la Avon

      Probabil va fi si ceva surpriza..:D Sper sa va placa si sa va inscrieti in numar cat mai mare la concurs.

26 comments:

Lucia Popa said...

Superrrrrrrrrrr !!
O sa ma inscriu cu siguranta side data asta !
Draguta tema! Probabil o sa povestesc Valentine's Day'ul de anul acesta..pt ca pana acum nu am avut nici unul frumos ! (sau mai bine zis..cu prieten) :))
:x pupici

yoana said...

bafta multa si de data asta:)) happy valentine's day si la cat mai multa iubire alaturi de prietenul tau..pupici

andreeabacau said...
This comment has been removed by the author.
yoana said...

draga andreea trebuie sa raspunzi la intrebarea care a fost cea mai frumoasa zi de sf valentin de pana acum?

Mad@ said...

Buna! Te urmaresc prin GFC cu numele de Mad@
Email-ul eu este: mada3187@gmail.com
Am postat pe blogul meu despre giveaway aici: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html

Cea mai frumoasa zi de Sf Valentin a fost cea de acuma 3 ani. Aveam cu iubitul meu 1 an de cand eram impreuna si acesta mi-a daruit un buchet foarte frumos de 5 trandafiri rosii si mi-a facut un album cu pozele noastre din toate momentele petrecute impreuna pana atunci. La fiecare poza era alaturi un mesaj de dragoste, spus din inima si era descrisa fiecare poza (ce anume reprezenta pentru oi acea amintire). La unele poze a mai lasat spatii libere ca sa completez si eu. De atunci am mai completat cu poze si mesaje in fiecare an. A fost foarte frumos si chiar m-a impresionat cat a muncit la el ca sa-mi faca aceasta surpriza. Apoi seara am mers la un restaurant rustic (este ca intr-o crama, dar foarte fain aranjat - rustic, intim, cu o lumina diafana si romantica) si am servit ca desert papanasi cu dulceata. Pentru acesti papanasi ne-am intors de mai multe ori acolo, au fost deliciosi. A fost o zi memorabila si mia placut foarte mult.

yoana said...

draga mad@ te anunt ca esti prima participanta care respecta TOATE REGULILE :)) ma bucur ca ne urmaresti blogul si sper ca gasesti aici lucruri interesante..te pupam..:)

Irynuk said...

Buna!!
frumos giveaway!!
Te urmaresc cu numele irynuk
Am postat aici despre giveaway:http://irynuk-s.blogspot.com/p/giveaways_6229.html
te-am bagat in blogroll:http://irynuk-s.blogspot.com/

Cea mai frumoasa zi a fost acum 2 ani de zile cand iubitul meu mi-a daruit primul inel:X..eram asa emotionati amandoi:">...a fost foarte frumos:)...mi-a daruit si un trandafir(imi plac mult florile:X)...totul a fost perfect:)
adresa mea de mail este:petrisorelena60@yahoo.com

yoana said...

mersi..bine ai venit pe blogul nostru. stiu cum e sa primesti primul inel..:X pupici..succes..:*

catalina_mea said...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele catalina_mea
Adresa de e-mail este: catalina_mea@yahoo.com

Cea mai frumoasa zi de SF. Valentin a fost cea de anul acesta ... nu am reusit sa sarbatorim chiar pe 14 pentru ca sotul meu a lucrat ieri. Asa ca dimineata cand a ajuns acasa(pt ca a fost si in tura de noapte) nu s-a mai culcat ca de obicei. A incercat sa nu ma trezeasca si mi-a pregatit micul dejun. A scris cu ketchup pe farfurie TE IUBESC si a facut si niste inimioare. Saracul, cred ca ii cadeau ochii in gura de oboseala. Dupa ce m-a trezit si am mancat a cazut rupt de somn si a dormit pana seara. Poate pt altii nu e romantic, dar pentru mine a fost primul Sf Valentin petrecut ca sot si sotie si a contat foarte mult gestul lui.

yoana said...

draga catalina mi se pare unul dintre cele mai romantice gesturi..va uram casa de piatra si multa fericire impreuna..pupici..ms ca ne urmariti..:)

Miuri said...

ma bucur ca a inceput lumea sa participe:) eu nu particip pentru ca o sa las sansa altcuiva :D :*

yoana said...

si eu ma bucur..sigur nu incerci? sa ma anunti cand primesti cadoul:D

Miuri said...

sigur, sigur.. eu am castigat o data.. sa mai castige si altcineva :) te anunt.. am dat o fuga pana jos la cutia postala dar nimic deocamdata:*

yoana said...

uff..greu mai merge posta in romania..tu ai o cafea de la mine cand o sa ajung prin constanta..:D

Cristina M. said...

Buna, te urmaresc prin GFC cu numele de Cristina M. Aici am postat despre concurs: http://soapta-de-inspiratie.blogspot.com/2011/02/giveaway-from-yoana-and-alex.html Te-am trecut si in lista mea de bloguri. E-mail: cristina_cool01@yahoo.com
Cea mai frumoasa zi de Sf Valentin a fost cea de anul acesta, a fost primul an in care am sarbatorit-o alaturi de cineva. Iubitul meu a aparut la usa cu un trandafir rosu si cu un cadou superb...m-a impresionat, nu ma asteptam la asa ceva mai ales ca nu suntem de asa mult timp impreuna. Apoi am iesit la mall la un suc, iar inainte sa mergem acasa am trecut pe la Auchan unde a aparut "cupidon"( un baiat imbracat in alb ca un inger care sarea dintr-o parte in alta cu microfonul in mana) ne-a luat la dans alaturi de inca 3 cupluri care se aflau in zona, apoi ne-a premiat pe fiecare cu o cutie de ciocolata si un buchet de flori(din partea magazinului). A fost o zi de neuitat :)

yoana said...

bine ai venit la noi pe blog..iti doresc multa iubire si fericire alaturi de prietenul tau..multa bafta la concurs..foarte romantic gestul lui..inseamna ca tine mult la tine :P pupici

Lucia Popa said...

In sfarsit am reusit si eu sa revin si sa ma si inscriu ..
So..
Regulile le-am indeplinit (verifica-ma sa vezi ca nu te tradez ) !

Am scris aici despre giveaway : http://charmy-bunny.blogspot.com/2011/02/giveawayurile-lunii-indragostitilor.html

Hm...Cea mai frumoasa zi de Sf Valentin ?
A fost bineinteles anul acesta ..alaturi de scumpul si dragul meu iubit Bogdan !
Primul Valentine's Day cu el !
Sa-ti povestesc pe scurt ..desi nu am facut nimic foarte special noi ne-am distrat de minune impreuna !

La 7:00 ne-am intalnit in clasa (stii ca suntem colegi de clasa,nu? ...ca ne cunoastem de 2 ani dar dupa 1 an am stat impreuna? ),am stat la ore pana la 14:30,timp in care ne-am giugulit in timpul orelor,ne-am gadilat,am ras,imi fura cate un pupic cand profesorul se intorcea sa scrie pe tabla ..(copilareli de'ale noastre) .Dupa ce am terminat orele am plecat la un ceiutz (batea tare rau vantul') .. ! am baut ceiutul,am jucat ping-pong,biliard(inca isi mai pierde timpul invatandu-ma .. :)) ...ahh am uitat sa mentionez ..mi-a daruit si o felicitare tare frumoasa cu niste cuvinte ...ufff ...8-> !
Iar apoi am plecat acasica si asa s'a terminat ziua de Sf Valentin petrecuta impreuna !

te pupppp !

yoana said...

nici nu ma gandeam ca ai putea sa ma tradezi :))) nici eu nu stiu sa joc biliard :)) nu reusesc nici macar sa tin tacu in mana :))

A.M. said...

buna :)
te urmaresc ca A.M.S si am postat despre giveaway aici: http://anncutzasworld.blogspot.com/2011/02/giveaway-from-yoana-and-alex.html

noi nu sarbatorim valentine's si sincera sa fiu nici dragobetele :D
dar pot sa zic ca cel mai frumos valentine's day a fost anul acesta cand a venit acasa de la munca cu un trandafir foarte frumos si o prajitura, mai ales ca nu ma asteptam absolut deloc, dar a vrut sa-mi faca o surpriza :)

multumim pentru giveaway!

yoana said...

mult noroc..foarte frumos..nici noi nu sarbatorim sf valentin pt ca sarbatorim ori de cate ori putem faptul ca ne iubim prin lucruri marunte dar frumoase. :) cu multa placere..vor mai fi giveaway-uri

Matzzza`s profile said...

GFC: Matzzzza .
E-mail: addddeee@yahoo.com
Postarea :http://matzzzza.blogspot.com/2011/02/giveaway-from-yoana-and-alex.html
Te-am trecut si in lista cu bloguri preferate! http://matzzzza.blogspot.com/

Cea mai frumoasa zi a unui cuplu este ziua de 14 Februarie,ziua Sfantului Valentin. Cu totii ne bucuram si ne facem cadouri. Baietii,in general,vin cu trandafiri si cutii cu ciocolate in forma de inimioare,iar fetele ii rasplateste cu un cuvant foarte pretios :TE IUBESC! si deasemenea cu un micut cadou,nu ne sta noua in privinta s afacem cadouri,nu-i asa fetelor?
Eu m-am simtit excelent,iar cadoul a fost cel mai draguts <3. Cu toate ca la noi ziua de Sf. Valentin a fost pe 13,deoarece a intervenit altceva in saptamana urmatoare.. ne-am simtit bine fiind unul langa altul <3
As repeta ziua pana la nesfarsit,dar stiu ca o singura data ai un sentiment aparte!
Prin urmare,ziua de 14 Februarie,va ramane istorie pentru mine!

Sper ca ai avut un Sfant Valentin frumos si cu multe sentimente >:D<



GOOD LUCK ,GIRLS!:*

Miuri said...

eu acum am vazut ce ai zis :)) eee.. eu trebuie sa-ti dau tie :)) doar tu vii aici. :D pupici.. intru mai greu ca am inceput serviciul :*

yoana said...

:)) felicitari pt job..eu de maine incep sa imi caut..sper sa si reusesc sa imi gasesc..pupici

Cris said...

Buna. te urmaresc prin GFC cu numele Cris.
adresa de email: neith4u (@) yahoo (.) com
Cat despre cea mai frumoasa "Valentine's day" nu stiu ce sa zic pentru ca nu am sarbatorit-o niciodata. Nu cred ca trebuie sa ii copiem non stop pe americani, asa ca pentru mine 14 feb e o zi obisnuita.

Darkflayer said...

Buna!interesant givaway.
te urmaresc cu numele de Darkflayer.
Am postat aici giveaway-ul tau:http://darkflayer.blogspot.com/2011/02/giveaway-from-yoana-and-alex.html
Esti in lista mea de bloguri.
Cea mai frumoasa zi de Sfantul Valentin a fost anul acesta cand prietenul meu mi'a facut o surpriza frumoasa.Am mers in ziua respectiva la biblioteca ,unde lucreaza mama lui.Ii spusesem cu 2 zile inainte ce carte mi'as dori si mi'a cumparat'o si a pus'o in primul raft.Cand am vazut-o acolo am crezut ca a fost adusa atunci ,dar cand am deschis-o a cazut un plic cu o scrisoare de la el si un ,,Te iubesc" mare pe prima pagina.Pe langa asta am primit un buchet de trandafiri si o jumatate de inimioara din argint.jumatatea cealalta o are el.
e-mail: yssa_dark_angel@yahoo.com

yoana said...

Buna..Mersi pt comment..Din pacate concursul s-a incheiat mai devreme..Va urma insa un altul cat de curand..:*