Followers

Sunday, February 6, 2011

     Ieri s-a terminat calvarul examenelor si stresului si desi imi facusem planuri de somn pana pe la 12-13 azi m-am trezit pe la 9 :)) A urmat traditionalul 3 in 1 si pupaturile de dimineata. Spalat iar vase (zau daca nu-mi vine sa apelez la vase de unica folosinta :)) ) si acum o portie de cartofi inabusiti cu usturoi..:D Dupa care astept o portie de clatite cu ciocolata fabricate de Alex. Mai pe seara ne ducem sa luam d la gara pachetul trimis de mama, deschis pachetul, gasit bunatati :D yummyy si esuat iar ca un pui de balena in pat :)) De maine incep programul de exercitii la bicicleta si slabit sanatos..Ma bag sa mai citesc putin din cartea primita de la Top Secret..Draga mea cartea e super. Aaa si ca sa nu uit am devenit pasionata de Cityville pe FB. Voi cum va petreceti sfarsitul de saptamana?
     Nu am uimit de postarea despre amicele mele. Va voi povesti si despre cum e viata de chirias in capitala. Pupici dragele mele..

13 comments:

Miuri said...

o da... eu tot chiriasa sunt :)) numai ca la mare:D

si eu ma apuc de maine de treaba:D sunt motivata si abia astept rezultate:D te pup

yoana said...

:)) spor la treaba..si eu sunt motivata..sper de data asta sa ma si tin de treaba :)) pupici

Miuri said...

trebuie, trebuie.. o sa ne incurajam una pe alta:D :*

yoana said...

perfect..eu voi tine un jurnal zilnic de ce mananc, ce exercitii fac..:D pupici..ce ai facut la examenul de azi?

Miuri said...

am luat 9 :)eu nu vreau sa tin jurnal pt ca stiu ca nu ma mai tin de el. in schimb mi-am notat masurile si tot si vreau sa le notez iar peste o luna pentru a inregistra progresele :)
exercitiile ma intereseaza pt ca inca nu stiu de ce sa ma apuc. dupa ce se incalzeste merg la alergat in parc sau pe malul lacului :)

yoana said...

Felicitari..eu o sa fac o postare o data pe saptamana cu meniul saptamanii si cu ce exercitii am mai facut..ma apuc si eu de masurat dimensiunile dar joi cand ajung la mama ca aici nu am centimetru :)) :*

Miuri said...

ok:) trebuie sa fim tari! :)):*

yoana said...

:)) sper sa reusim..si pentru ca tot ne-am imprietenit atat de tare ia zi-mi tu mie cam ce ai vrea sa mai citesti pe blogul nostru? :D pupici.

Miuri said...

hmm... mie imi place tot ce postezi:)
ti-am mai dat eu sugestii pe ici, pe colo.. dar mie imi place mult blogul. Nu stiu, poate sa abordezi chiar mai mult chestii din astea de viata.. cum era postarea cu bataia e rupta din rai (sau nu). :)
te pup

Miuri said...

aaa.. mi`ar placea sa citesc si la tine postarea de Duminica:D daca se poate :)

yoana said...

:)) cred ca citesti ganduri :)) chiar asta aveam de gand sa scriu acum..doar ca ma luasem cu youtube ca ma uitam la http://www.youtube.com/watch?v=M4GVBkicnbU&feature=channel

yoana said...

you make me blush..ma bucur ca iti place blogul nostru..alex cica sa mai scriu si pentru barbati :))

Miuri said...

m-am gandit si eu la asta :)) daca tot e ioana si alex.. scrie si tu ceva despre barbati :) desi mie imi place ideea cu ce ii gatesti :) tot il incluzi si pe el cumva :)
app de video-ul de pe youtube.. vreeeau creion alb bun :))