Followers

Monday, February 21, 2011

Marilyn Monroe..de Romania

     Se pare ca din ce in ce mai multe persoane ce se cred megastaruri internationale apar la noi in tara. Daca am vazut saptamana trecuta o tanara ce se credea Madonna, desi culmea ea canta melodiile trupei Roxette, azi mi-a fost dat sa o vad pe Marilyn Monroe de Romania. Nu pot spune decat ca fie se afla sub efectul etnobotanicelor, fie cineva isi bate crunt joc de ea mintind-o fara nerusinare ca are voce si talent. Intrebarea mea e cat vor mai continua cei de la emisunile gen Acces Direct sa promoveze astfel de persoane? 

P.s E aceeasi tipa care de aici:

6 comments:

Lucia Popa said...

=)))))))))))))) OMGGGGG!!!

Stii cat am ras ?????

Am vazut'o parca si mai devreme la acces direct ! E penibila !

P.S. : I-m so happy ..:D Am primit avizierullll !!! pupiciiiiiii
Maine ma duc sa iau coletul !

yoana said...

si eu am ras cu lacrimi..ma bucur ca in sfarsit l-ai primit..sa imi spui maine daca-ti place continutul :D pupici

Lucia Popa said...

Bineinteles ! :X Esti prima care va afla ! :*

yoana said...

perfect..:)) :*

Colourfulbazaar- Lucia said...

Am vazut-o in emisiunea lui Razvan si Dani prima data...dar nu m-a incantat.Pai daca ea se considerea Marilyn Monroe numai pentru ca e nascuta in aceeasi zi cu ea, pot sa zic si eu la fel :)) Asa ca...fereste-te e o noua Marilyn Monroe!!! =)) Ca sa nu mai zic ca nu stie pe ce data e nascuta Marilyn Monroe: 1 iunie si nu 3 iunie cum a spus ea (conform Wikipedia) Oare cate zile uita cainele in geanta?Eu zic sa sunam la protectia animalelor...fata imbata cainele =)) La cat de "universala" e ea, nu prea stie sa se exprime... Cred ca e cel mai lung comment care l-am lasat pana acuma :))

yoana said...

:)) daca ea e universala noi cum suntem? locale?teritoriale?:))) am ras cu lacrimi de cat de proasta e..sincer insa imi lasa un gust amar promovarea excesiva a unora ca ea..mi-e mila de bietul catel..si cum sa spui ca o sa intrebi doctorul daca poti sau nu sa ii dai copilului tau sampanie? si eu pot sa spun ca sunt un nou mihai eminescu ca sunt nascuta tot pe 27.01 e dusa cu vaporu femeia..