Followers

Tuesday, February 15, 2011

Syoss.

     Stiti ca nu fac zilnic postari de genul review pentru produsele ce-mi cad in maini..Dar de data asta fac o exceptie fiind vorba de un produs utilizat si de mama. 
     La sfarsitul lunii decembrie ne-am vopsit amandoua. Am decis sa incercam noua vopsea de la Syoss..Mda ne-am lasat prostite de reclama tv, plus de produsele de calitate folosite anterior de la ei. Eu am optat pentru un negru albastrui, iar mama pentru un blond mediu. Mai nou m-am pricopsit cu cateva fire albe de par- mai mult de 10 si mai putin de tot parul :)) iar mama avea o gramada de fire albe.

Ce promit cei de la Syoss:

Nuanţa de vopsea de păr Negru Albăstrui 1-4 redă tonuri intense de negru pline de reflexe albăstrui lucitoare pentru a obţine o culoare vibrantă.
Formula SYOSS permite performanţe ridicate şi izolează pigmentul intens de culoare, amestecat profund în păr, pentru a garanta un rezultat de lungă durată şi o culoare strălucitoare care asigură protecţie suplimentară  datorită complexului de îngrijire Nutri-Care.

Ce se ascunde in spatele ambalajului:

  Dupa parerea mea si a mamei se ascunde una din cele mai proaste vopsele de par de pe piata.
- nuanta a fost negru simplu, neavand nici macar o reflexie de albastrui cat de mica si anemica in lumina de afara
- la fiecare spalare pe cap curge vopseaua din par de parca sunt la prima spalare de dupa vopsire
- lunga durata?? la o luna dupa vopsire am deja radacinile de un deget de o nuanta mai deschise decat restul parului; nuanta e de negru cu reflexii maronii putand spune ca sunt mai degraba satena decat bruneta
- firele albe de par sunt ca la ele acasa; au reaparut atat la mine cat si la mama dupa 2 saptamani de la vopsire
- singurele ei calitati sunt ca parul luceste si ca miroase frumos, dupa vopsire.

     Pretul la reducere a fost de 12 lei cutia, dar cu siguranta m-au pierdut de client. Voi ce experiente ati avut cu vopseaua de par? Cu ce va vopsiti?


Asa trebuia sa arat, dar au uitat sa adauge pigmentul in vopseaua mea :))

4 comments:

Lucia Popa said...

AHHH DUMNEZEULE !
CUM SA-TI MAI MULTUMESC ?STII CA PE TREBUIE SA MA VOPSESC IARASI ..SI VROIAM SA IMI CUMPAR SYOSS SA MA FAC LA SALON !!!!!!!!!!!!
MII DE MULTUMIRI DRAGA MEAAAA ..
CINE STIE CE IMI IESEA IN CAP !

yoana said...

ma bucur ca ti-a fost de folos review-ul meu..poate am eu parul mai ciudat dar nu sunt singura care a avut nemultumiri la adresa acestei vopsele. eu la salon ma fac cu o vopsea din state..asta din an in pasti cand ajung in buzau la hairstylista mea..:*

Mad@ said...

Chiar vroiam si eu sa-mi cumpar Syoss vopsea negru albastri sau negru violet, dar dupa ce am citit review-ul tau nu vreau sa risc. Se pare ca profesionalismul lor este doar de fatada :(
Vroiam sa caut si spray-ul termoprotector de la ei, dar nu stiu ce sa mai zic. Daca este precum vopseaua, atunci pas :))
Multumesc mult pt review!

yoana said...

nu stiu ce sfat sa iti dau..eu folosesc spray-ul pentru varfuri deteriorate de la avon cand bag placa in par si e foarte bun..plus ca iti da luciu la par..am avut de la syoss spuma fixatoare si nu am fost deloc multumita de ea..as recomanda fara sa stau pe ganduri de la ei balsamul si samponul.atat. ma bucur daca ti-am fost de ajutor..:*