Followers

Friday, October 22, 2010

       Intotdeauna am auzit ca nu conteaza cat cantaresti ci cat de desteapta esti..E minciuna in forma pura..Intr-o lume in care a purta marimea 0 la haine e ceva cool greutatea este factorul determinant in ceea ce priveste cat de iubita esti, cat de sus ajungi in cariera sau ce prieteni ai.
      Cam astea sunt ideile in jurul carora se centreaza si filmul Lying to be perfect..Merita vazut..Eu l-am vazut ieri si am fost impresionata de modul in care e reflectata realitatea anului 2010. Contine multe adevaruri din care poti invata ceva atata timp cat stii (sau vrei) sa citesti printre randuri..Nola Devlin (Montgomery) este un editor modest la Shine! Magazine. Din cauza greutatii sale Nola este tratata urat de catre sefa sa, ideile sale fiind inabusite inca din stadiul de propunere. Obosita de intreaga situatie, Nola si cele mai bune doua prietene ale ei, Deb si Nancy, se decid sa slabeasca impreuna facand un pact. Ceea ce urmeaza este un roller coaster la finalul caruia Nola descopera ca pana si cei grasi pot fi fericiti. Voi in ce personaj va regasiti? Nola si prietenele ei, sefa ei sau directorul ei? :D

6 comments:

Anonymous said...

As juca extraordinar rolul unui sandwich delicios cu bacon, cascaval, rosii si salata verde bine puse in valoare de 2 felii de paine proaspata:)) Sper k ti-am facut pofta:)) te-am pupat, Mada:))

yoana said...

:)) pisi sunt la regim..daca erai un mar mare si verde si acrisor sigur baleam acum in fata laptopului..dar asa nu prea..pup.

Anonymous said...

de cand am citit reply-ul tau imi tot repet in cap: SUNT UN MAR VERDE, MARE SI ZEMOS; SUNT UN MAR MARE, VERDE SI ZEMOS:))) Sa vad dak se prinde ceva:))

yoana said...

sper sa nu se prinda vreun viermisor zemos de tine :)))

Anonymous said...

NUUUUU, asta nu:)) pana aici:)) fara viermisori:)) doamneee, m-am gandit si la giardia:))

yoana said...

:))) pai nu ai vazut ca se poarta ramele pe farfuriile rusilor?garnitura:)))