Followers

Tuesday, October 26, 2010

    Lucia Voicu (29 de ani), din comuna Poieni, judeţul Teleorman, a ajuns vedetă în sat pentru că, în ultimii zece ani, a decis să nu îşi mai taie părul. Recent, femeia a hotărât însă să-şi vândă podoaba capilară, pentru că nu mai are bani să-şi plătească ratele la bancă.
     Lucia Voicu, care lucrează ca operator într-o staţie de epurare a apei, este una din frumuseţile locale din comuna Poieni, Teleorman. Asta pentru că, spun oamenii din sat, tânăra are cel mai frumos păr, lung de un metru. De ceva vreme însă, Lucia s-a gândit că poate face şi o afacere din podoaba ei capilară. Pentru că nu-şi mai poate achita rata de 800 de lei pe lună la banca unde a contractat un credit imobiliar, femeia s-a gândit să-şi vândă părul, pentru suma de 5.000 de euro, deşi recunoaşte că se va despărţi cu greu de podoaba capilară de care s-a îngrijit atâţia ani. “Părul meu este într-adevăr un motiv de mândrie, dar am multe probleme şi am decis că trebuie să-l vând, ca să- mi pot achita ratele la bancă”, a spus Lucia.
     Asta am aflat dintr-un tabloid azi dimineata..Acum intrebarea mea e ce salariu putea avea cucoana asta de are rata de 800 lei pe luna..Scuzati-ma dar cine i-ar oferi atatia bani pentru par? Si daca intr-adevar reuseste sa obtina atata pe el, ce va face cu banii?Isi va plati datoriile la banca sau va da fuga la oras sa isi cumpere plasma si telefoane de ultima ora? 
      

2 comments:

Anonymous said...

Mi se pare k are un aspect cam neingrijit sincer. Dak tot vrei sa il vinzi p bani frumosi barem sa stie omu' pe ce da banu'. Sincer acum...

yoana said...

mi se pare foarte deteriorat..cu varfurile despicate..nu vreau sa jignesc pe nimeni dar parca vad parul din coada unei vaci..