Followers

Friday, October 22, 2010

      Noua colectie- dedicata prichindeilor- semnata Gucci a fost lansata cu o reclama ce se ridica la nivelul brandului. Protagonistii reclamei sunt nimeni altii decat J.Lo impreuna cu cei doi gemeni ai sai, Max si Emme, in varsta de doi ani jumatate. Sedinta foto a fost una plina de bucurie, rasete si relaxare, avand loc pe o plaja din Malibu. Conform publicatiei US Weekly J.Lo a declarat la finalul sedintei foto ca "este pentru prima oara cand lucreaza cu copiii sai si ca a fost o experienta speciala". 
      Trebuie sa recunosc ca sunt printre cei mai dragalasi copii si ca pur si simplu nu ma mai satur sa ma uit pe pozele cu ei. Cel putin Max este adorabil. Imi plac zulufii lui si intreaga atmosfera creata de cei trei..Asa familie sa tot ai..Va las sa priviti si voi pozele si sa imi spuneti ce parere aveti..Sincer daca as fi mamica nici nu ar conta cat costa hainutele Gucci atata timp cat prichindelul meu ar fi cel putin la fel de adorabil si fericit pe cat sunt gemenii divei.






6 comments:

Anonymous said...

Tu si Gucci - Iubire eterna!!!!!!!De ce nu ma mira oare k nu ai stat departe de noutatile aduse de acest brand?! Te puuuup, Oanis!!!!!!!!!

Anonymous said...

Sa ne amintim si de parfumurile tale??? Noroc cu tine k au mai aflat si alte persoane k exista lucruri speciale. Are si abuzul rostul lui, mai ales dak nu sunt obiectele tale:)) te pup si spor la scris!!!!Mada

yoana said...

despre parfumuri in postul de maine..da asa e..iubesc marca gucci si am avut norocul de a fi posesoarea unor articole,parfumuri semnate gucci..originale..:D

Anonymous said...

si nu uita de geanta ta meseriasa. Te puuuup!!!!!

yoana said...

care din ele?:)))

Anonymous said...

gucci, evident+ aia caramizie/portocalie care imi place mie la nebunie..................................... mor dupa ea