Followers

Tuesday, October 26, 2010

     Si pentru ca tot ati facut cunostinta cu una din divele noastre e timpul sa v-o prezint si pe zuzulina, bibilina, nasturica sau pe numele ei din acte Alexandra..Este nepotica lui Alex..Are 2 ani si cateva luni..Vorbeste cat e ziua de lunga..Este versiunea feminina a lui Denis pericol public, facand traznai mai mari decat va puteti imagina..Este pupacioasa si dragastoasa (doar cu her favourites), danseaza (mai ceva decat Shakira feat Gaga), are un  ras molipsitor si ochii atat de mari incat ai impresia ca te mananca atunci cand se uita urat la tine..Are sens sa mai spun ca o iubesc la nebunie si ca o las sa se joace cum vrea cu mine? Sau ca imi doresc exact un bebe ca ea cand va fi sa facem unu? 




 

2 comments:

Anonymous said...

ce frumoasa si cocheta eeeeee, micuta:))) e dragalasa foc!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alex e penal oricum:)) o urmeaza cuminte pe papusica asta mica. Sa aiba parte de noroc si sa fie vesela mereu. Va pup!!!

yoana said...

:)) o urmam cu totii.parca suntem jucariile ei..:)) sper sa aiba mai mult noroc decat noi..e in acelasi grup ca si noi doua..te pup