Followers

Tuesday, May 10, 2011

True love

      Dragostea e de multe feluri si se manifesta in multe moduri. Dar dintre toate cea mai puternica este cea de mama. Si ce nu e in stare sa faca o mama din dragoste pentru fiica sa? Iata ce face o tanara din Marea Britanie.
mama
Katrina Hobbs suferă de o formă rară a cancerului pulmonar, fiindu-i descoperite mai mult de 12 tumori, în plămânii săi. Asistentele i-au spus să renunţe la atitudinea negativistă şi să spere că se va însănătoşi, numai că până să se afle dacă acele tumori sunt benigne sau maligne cancerul era deja în fază terminală.

Deşi mai are puţin de trăit, Katrina este hotărâtă ca fiica sa, Ella, în vârstă de trei ani, să beneficieze de sprijinul ei moral şi după ce ea nu va mai fi. Astfel, britanica a pregătit o serie de felicitări pentru următoarele aniversări ale fiicei sale, scrisori şi mesaje video prin care îi transmite Ellei să nu renunţe să aibă încredere în ea, să îşi urmeze ţelurile, dar şi cum să treacă prin adolescenţă - perioadă cunoscută ca fiind importantă pentru formarea personalităţii şi caracterului.

    Cum sa nu ti se zbarleasca pielea pe tine cand vezi asa ceva? Eu stau si plang ca proasta gandindu-ma ce as face daca as trece prin asa ceva. Si cu siguranta solutia gasita de Katrina da dovada de o dragoste nemarginita.



No comments: