Followers

Tuesday, August 10, 2010

     Wagner Arte Frumoase si Povesti inaugureaza “Maison de la Porcelaine” in Cotroceni


    Din 10 August, 3 zile si 3 nopti, sunteti invitati in noua locatie a portelanurilor Wagner pe strada Dr. Staicovici nr.19 (la 100 m. de Opera Center) pentru a sta de vorba la o cana de ceai, intre prieteni, portelanuri, mobile si plante. La “Maison de la Porcelaine” veti gasi salonul de prezentare al colectiilor din portelan Wagner si atelierul de creatie. Salonul este de fapt o mica galerie de arta unde vizitatorii nostri vor avea ocazia sa admire mult mai pe indelete portelanurile pictate de artistii atelierului. Cei care ii vor trece pragul vor gasi expuse doar obiecte unicat, pictate manual, portelanul ridicat la rang de arta.
    Noua locatie va gazdui tot ce este nou in colectiile Wagner, seri de muzica si ceai, cine private, expozitii sau prezentari de produse de lux. Cu aceasta ocazie va fi prezentat partenerul special al "Maison de la Porcelaine", Harmony Design, prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate. http://harmonydesign.ro/. Ca semn de apreciere a gustului pentru frumos Harmony Design va oferi un discount de 25% pentru mobilierul outdoor celor interesati.

    “Maison de la Porcelaine” este cea de-a doua locatie inaugurata de Wagner Arte Frumoase si Povesti in Bucuresti. Prima, cea din Bd. Carol 39 a fost deschisa in Ianuarie 2006. 

No comments: