Followers

Monday, October 25, 2010

La multi anisori..:D

     In primul rand nu ma simt bine..Cred ca o perversa de raceala imi da tarcoale..Ma simt ca un soricel fara de aparare in fata unei pisici mari, plina de energie si cu o pofta teribila de mancare.. Ma si vad cu piciorusele in sus prins intre ghearele pisicii, privind doi ochi imensi si rautaciosi.. Uff..Va zic eu, e groaznic..
     Ieri am papat tort (home made) cu 2 straturi de crema de ciocolata, trufe si rom si un al treilea strat de vanilie..:D  Yummicios a mai fost..Am sarbatorit un an cu Alex..Am sarbatorit si ziua Denisei..M-am jucat cu bibisoara si am incheiat seara cu o portie de chec (trimis de la Buzau) moale si super gustos..Ia zi Mada draga cum stai cu pofta?:)) Lasa ca promit sa fac un tort mare si bun special pentru noi doua cand mai vii in capitala. Ma pregatesc sa plec la facultate si zau ca nu am nici o tragere de inima sa las patul meu moale si caldut pentru o banca rece si dura..Dar asta e..Va las sa ghiciti cine e in poza de mai jos..Singurele detalii sunt  ca e fetita, cam mofturoasa la mancare, dar foarte jucausa si pupacioasa..
   

3 comments:

Anonymous said...

Bibishoara?Si abia astept sa ne delectam simturile cu cate o feliuta de tort meserias!!!!Multumesc mult de tot pt iluzia delicioasa!!!Te-am pupat!!!!!

yoana said...

nu..cu placere..si eu la fel..alex ne face clatite:)) te pup..

Anonymous said...

dar cineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????
nu ma mai tine in suspans:))