Followers

Thursday, October 28, 2010

         Uneori prostia unora te poate ingretosa..Urmatorul articol vi-l impartasesc cu speranta sa nu fiti oripilati si sa mai puteti manca ceva dupa asta..Zau ca nu inteleg de ce simt unii nevoia sa isi arate suncile si chilotii prin ziare..Sau de ce trebuie sa apara in jacuzzi pe la televizor strigandu-si cu surle si trambite iubirea..Cand credeam ca le-am vazut pe toate iata ca o noua telenovela pur mioritica, PR-ista si plina de grasime apare in plin plan.
         Impresarul supraponderal si libidinos Radu Groza se iubeste cu o no name. Pe fatuca o cheama Roxana Nemes si zau ca nu stiu ce sa cred..Am vazut-o pe grasuna in mini jup pe la Euforia Tv la NEXT DIVA..Pai si daca asta va fi diva e clar..Ajungem tara tuturor siliconatelor umflate, a bombelor calorice prezentatoare de fashion. Din atâta dragoste, impresarul Radu Groza şi iubita lui, Roxana Nemeş, fac totul împreună. Mai mult, pentru că Roxana are 21 de ani şi îşi doreşte să aibă un corp perfect, studenta luptă din greu pentru aspectul ei fizic. Ca să nu o piardă, Radu Groza s-a pus şi el serios pe slăbit. Cei doi îşi petrec nopţile alergând şi înotând. Din cauza programului zilnic foarte aglomerat, Radu şi Roxana fac fitness şi înot numai noaptea.  Pai hai ca el e impresar de cantacioase, dar ea cu ce se ocupa? Cu degustatul de fripturi si ceafa de porc? Cu goana dupa sarmale? In fine..Cei doi porumbei şi-au făcut abonamente la una din sălile de sport de fiţe din Capitală, pe motiv că este deschis şi noaptea. “Mergem la Rin Grand Hotel, de trei-patru ori pe săptămână şi facem mult fitness, saună şi înot. Oricum, pe lângă toate acestea ţinem şi regim”, a declarat Roxana, în exclusivitate, pentru “Naţional”. Sunt împreună de mai bine de patru luni, însă, de aproximativ o lună, locuiesc împreună. “Am fost la nutriţionist şi ne-a dat o dietă. De când am început regimul, ne-am mutat împreună”, a spus Radu Groza. :))) Aha..Deci inainte de nutritionist nu stateau impreuna..Pai si acum fac cu randul la pazit frigideru? Sau se pandesc ca sa se parasca la nutritionist care incalca regulile dietei?:))
         Radu şi iubita lui ţin dieta prescrisă de nutriţionist de o lună şi jumătate şi deja au şi primele rezultate. Pai nu stateau doar de o luna impreuna? Nu ziceau ca stau de cand au inceput regimul? “Eu am slăbit şase kilograme, iar Radu zece. Dimineaţa mâncăm un fruct, apoi un iaurt, câteva legume la grătar cu piept de pui, apoi iar un fruct şi seara o salată de crudităţi”, a mai spus Roxana Nemeş. Cat de mare e gratarul? Fatuca parea foarte multumita la emisiune de cum arata si tin minte ca nu prea vroia sa mai slabeasca..Dar ce nu face iubirea sau interesul din om. Inca o pipita pe care unul cu bani o va lansa pe piata de monden..Inca una din multele dive de carton de pe la noi..Va incepe sa apara pe la emisiuni sa se laude cu ce silicon si-a bagat in buze, ce tunata a fost de iubitul ei, ce suflet bun are el si cat il iubeste ea dezinteresat..Poate ne spune si cu ce s-a ocupat inainte de a-l intalni, ce facultate face, ce cursuri frecventeaza pe la scoala (s-ar putea sa trebuiasca sa sune pe la secretariat) sau de ce nu poate razbi pe propriile forte. Vorba Columbencei - inca o accesorie..





sursa Jurnalul National.













2 comments:

Zuzele said...

oh doamne!!! si abia am mancat! yaccccc

yoana said...

stiu..si eu am patit-o de dimineata..era sa scap si cafeaua pe mine cand am vazut scarboseniile astea..ce nu fac unii pt promovare.