Followers

Monday, February 21, 2011

Neatza..

    Pentru ca avem de rezolvat in doar cateva zile o problema ne-am decis sa ne despartim de cateva produse aflate pe rafturile din casa. Astfel avem de vanzare urmatoarele:

- crema antirid 3 Chenes (am vorbit despre ea aici ). Am dat pe ea 185 ron si m-am dat doar de doua ori din ea. Pret 80 ron.
- parfum Dior Hypnotic Poison nou- (review facut de noi aici )L-am folosit o data sau de doua ori pentru ca am Dior Addict Shine-ul de care sunt si mai indragostita. Pret Sephora 350 ron 50 ml. Pretul nostru 150 ron.
- si cu durere ghetutele mele negre (imi voi lua altele de pe asos)- cu review facut aici  . Am dat pe ele 280 ron, le-am purtat de trei ori cred si sunt in stare foarte buna. Pret 120 ron.

    Pupici.




p.s  Produsele se pot trimite si prin posta, costul fiind suportat de noi..

p.s 1 Ce ati zice daca azi as anunta castigatoarea giveaway-ului?


4 comments:

iguanitza said...

ummmm .... crema nu cumva ai primit-o de la Mihaela (ThingsByMs) !?

yoana said...

crema primita de la Mihaela am consumat-o pe jumatate ca cealalta jumatate a utilizat-o mama..cea pe care o am de dat este CUMPARATA de mine din farmacie asa cum deja scrisesem ..

Lucia Popa said...

Uffff,imi face cu ochiul parfumul,dar iarasi nu am cash ! :(

Si legat de giveaway :X ...super ! eu as vrea sa anunti castigatoarele cat mai repede(ma stii doar ca sunt o curioasa) !:*:*

yoana said...

pai sa vedem..daca nu il cumpara nimeni pana joi ti-l pastrez..:D