Followers

Wednesday, April 13, 2011

Shoes IT

    Publicul va putea descoperi la SHOES IT! ultimele modele de pantofi si genti creata de designeri autohtoni precum Oana Vasiloiu, Iulia Stanescu, Mihaela Glavan, Pixie Shoes, Giuka si multi altii. De asemenea vor fi prezente si branduri straine cu ajutorul magazinelor online fashionlab.ro si coolbazaar.ro.
   Pe langa pantofi si genti, la SHOES IT! veti gasi si cele mai noi creatii vestimentare ale  designerilor George Neagu, Claudia Castrase, PRAF by Laura Vargalui, Fe[male], Alina Ene, Bipolar, Sergiu Chihaia si Razvan Vasilescu; accesorii create de Modamania si Miss Babacilu, precum si produse cosmetic bio  Soapmill. Evenimentul este dedicat si barbatilor, care vor putea gasi incaltaminte, genti si haine create pentru ei de unii dintre designerii mentionati. Te asteptam in Café Verona (sub_Carturesti), sambata si duminica, pe 16 si 17 aprilie sa probezi si sa cumperi la preturi de atelier modelele de pantofi si genti ale acestei primaveri.
Accesul publicului la SHOES IT! este liber si se face in intervalul 11:00-20:00.
SHOES IT! este un eveniment marca TuxedoConfessions.com (mai multe detalii despre expozanti pot fi gasite pe blogul tuxedoconfessions.com).
Persoana de contact: Adriana Ancuta / 0745 094 144 / info@tuxedoconfessions.com
 
 
sursa fashionandbeauty.ro

No comments: