Followers

Wednesday, August 18, 2010

Bulionul face victime!

     Un copil, în vârstă de trei ani, din localitatea vasluiană Drujeşti, a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri de gradele doi şi trei pe 60 la sută din suprafaţa corpului, după ce s-a opărit accidental cu suc de roşii. Băieţelul s-a opărit după ce o oală cu suc de roşii, aflată pe o plită la fiert, s-a răsturnat peste el. Din primele date a reieşit că micuţul fusese lăsat nesupravegheat de către mamă, moment în care a tras de oală, iar sucul de roşii i-a curs pe faţă, abdomen, coapse şi una dintre mâini. "Pacientul, în vârstă de trei ani, a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe 60 la sută din suprafaţa corpului. Iniţial, băieţelul a fost dus la Spitalul de Urgenţă Bârlad de către mama lui, însă s-a decis transferarea lui cu ambulanţa la Spitalul de Copii «Sfânta Maria» din Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla", a declarat asistenta şefă a SAJ Vaslui.

      Ma intreb oare pe unde umbla mama copilului? Se dusese si ea la WC? Sau iesise la poarta la barfa cu vreo vecina? Va fi probabil decazuta din drepturi si anchetata sub acuzatia de vatamare corporala grava din imprudenta. Sper sa scape cu viata baietelul desi prognosticul e rezervat. Ce mama sa fii sa nu iti veghezi copilul in astfel de cazuri? Mai ales cand stii ca la 3 ani curiozitatea unui copil e imensa? Nu exista scuze pentru ce s-a intamplat.

   

2 comments:

Anonymous said...

Stiu ca poate eu am dus la extrem precautia mea dar dupa ce l-am nascut pe Tudor mergeam cu el in brate la wc daca aveam nevoie si nu era nimeni prin preajma cu cine sa-l las.Acum are 2 ani si sunt foarte atenta daca pregatesc ceva, nu-i las nimic la indemana.
Adriana

yoana said...

Pai nu mi se pare nimic exagerat.sincer si eu daca as avea un bebe as fi super atenta pt ca nu stii niciodata ce se poate intampla.sa-ti creasca mare bebelu si sa fie sanatos.te pup.