Followers

Tuesday, August 10, 2010

       Am multe idei de redecorare a living-ului..Mi-am dat ca deadline pentru acest proiect weekendul..Asa ca de maine imi voi trage hainele de lucru pe mine,voi lua materialele necesare,voi lasa raceala la o parte si ma voi apuca de treaba.:D   Iata cateva dintre pozele ce ma inspira in acest proces..

 
       Normal ca nu puteau lipsi nuantele de verde si de albastru..Nu doar pentru ca sunt in tendintele de anul acesta ale decoratorilor ci si pentru ca imi plac enorm si ma reprezinta..Sper sa reusesc ce mi-am propus.


7 comments:

Anonymous said...

Multa bafta!!!!Mie pe caldura asta nici nu imi arde sa ma misc 3 cm:)))Succes la redecorare si reamenajare!!!Te-am pupat!!!

Anonymous said...

doamneeeee, verdeeee:)) de ce nu ma mira:))) mai tii minte bluza verde cu stelute:)) cea mai meseriasa bluza:)) asa a inceput totul. Apoi obsesia pt verde a prins contur cu bratara din margele imbracata in material tot cu nuante de verde:)) ce vremuri... cat de mult imi lipsesc si imi lipsesti...Te puuup!!!!

yoana said...

:)) Da da..apoi ochii verzi..apoi haine in nuante de turcoaz..de undeva trebuia sa inceapa totul..mai bine verde decat roza..multumesc pt incurajari.:))vei vedea rezultatul..sper sa nu fie un dezastru..pups

Anonymous said...

n-o sa fie , la cum te cunosc eu pe tine:))

yoana said...

ms de incredere..ai avea atata curaj si daca ti-as redecora tie apartamentul?:))

Anonymous said...

cand o sa il am vorbim:)) sarumanaaaaaaaaaaa:))) te pup!!!!:)))

yoana said...

am vazut ieri catalogul IKEA US 2011..:(( preturi mici sau macar accesibile..nu ca la noi..si idei de redecorare super