Followers

Thursday, November 4, 2010

       Daniel Harrison, în vârstă de 4 ani, suferă de o boală complicată ce se manifestă printr-un reflux al acidului gastric. Copilul a fost diagnosticat şi cu autism, afecţiune ce înrăutăţeşte lucrurile, el dezvoltând o adevărată fobie pentru alimentele solide.

Singura modalitate pentru ca Daniel să fie hrănit este un tub care-i conduce hrana până în stomac. Medicii de la Great Ormond Street Hospital din Londra au încercat mai multe modalităţi de recuperare, dar se pare că niciuna nu a funcţionat în cazul copilului. Soluţia salvatoare ar putea fi o clinică costisitoare din Graz, Austria.

"Singura noastră şansă o reprezintă Spitalul Universitar din Graz, din câte ştim doar aici au fost salvaţi oameni cu problema lui Daniel, oameni care trebuie convinşi că au nevoie de hrană şi că trebuie s-o accepte. Dar cazurile sunt rare, în 22 de ani, cei de acolo au rezolvat doar 12", a declarat tatăl băiatului.

Poate ar fi cazul sa apreciem faptul ca putem manca orice, ca suntem sanatosi si caviata nu ne depinde de rezultatul unei interventii chirurgicale.

No comments: