Followers

Wednesday, November 17, 2010

    Membrii Academiei Americane de Film au dezvaluit lista productiilor propuse pentru nominalizare la premiul Oscar pentru "cel mai bun film de animatie". Deoarece anul acesta au fost acceptate doar 15 filme pe lista propunerilor pentru premiul Oscar pentru animatie, lista nominalizarilor din acest an va contine doar trei lungmetraje animate, informeaza Reuters. In conformitate cu normele pentru aceasta categorie, pentru a fi facute cinci nominalizari la categoria "cel mai bun film de animatie" ar fi trebuit sa existe macar 16 propuneri.
     Cea de-a 83-a gala a premiilor Oscar va avea loc la Los Angeles, pe 27 februarie 2011, iar nominalizarile la premiile Oscar 2011 vor fi anuntate pe 25 ianuarie, la Samuel Goldwyn Theater din Los Angeles. Iata lista cu cele 15 filme de animatie propuse pentru nominalizare la premiul Oscar:

"Toy Story 3",

"How to Train Your Dragon",

"Shrek Forever After", (my love)

"Megamind",

"Tangled",

"Tinker Bell and the Great Fairy Rescue",

"Despicable Me",

"Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore",

"Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole",

"The Illusionist",

"Alpha and Omega",

"The Dreams of Jinsha",

"Idiots and Angels",

"My Dog Tulip"

"Summer Wars".



       Pe care l-ati alege pentru a-l premia cu Oscarul? Care este favoritul vostru? Sau pe care l-ati fi nominalizat?

P.S Luna trecuta au fost anuntate si filmele ce au intrat in cursa pentru nominalizare la Oscar pentru "cel mai bun film intr-o limba straina". Printre acestea se afla si filmul lui Florin Serban "Eu cand vreau sa fluier, fluier".


 

No comments: