Followers

Tuesday, November 9, 2010

Începând de mâine şi până duminică, 14 noiembrie, dacă vizitezi târgul "Kilipirim", care va fi deschis la galeria Dalles, din Bucuresti, vei putea alege între 10.000 de titluri de carte la preţ redus.
40 de edituri, două expozitii innovative şi o tombolă cu 10 premii speciale în carte, îi asteapta pe iubitorii de lectură pe toată perioada expoziţiei.  Participanţii îşi vor prezenta tipăriturile din toate domeniile: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design, scoţându-le la vânzare la preţuri speciale, cu discount-uri ce pot ajunge şi la 70%.

La etajul galeriilor, va fi organizată o expoziţie de artă, ale căror vedete sunt tot cărţile, după o viziune a studenţilor de la secţia de Arhitectură de Interior a Facultăţii de Arhitectură "Ion Mincu".
Organizatia Green Peace va fi prezentă, de asemenea, la eveniment cu materiale informative, voluntari şi un stand cu vânzare de obiecte realizate din hârtie şi alte materiale reciclate, promovând Campania "Colectează selectiv". Mai mult, la standul acesteia va fi deschisă şi o expoziţie de fotografie despre impactul negativ al depozitării necontrolate a deşeurilor, asupra mediului.

Târgul va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, iar intrarea va fi liberă.

   See you there tomorrow..:D

No comments: