Followers

Wednesday, November 17, 2010

        Speram sa nu fie adevarat..Chiar am crezut ca e vreo stire inventata de ziaristii porniti in cautare de senzational dar stirea e oficiala..Eva Longoria a depus actele de divort, la doar cateva ore dupa ce atat ea cat si sotul ei Tony Parker negasera ca planuiesc sa divorteze. Actele au fost depuse astazi la Curtea Superioara din Los Angeles, conform unei surse interne. Vestea vine dupa ce purtatorul de cuvant al actritei (in varsta de 35 de ani) a declarat presei ieri ca de fapt sotul ei inaintase cererea de divort luni in Texas. In cererea de divort, Eva a completat rubrica pentru motivul despartirii cu diferente ireconciliabile, cerand si suport financiar (cu toate ca nu avea nevoie) de la sotul ei. Totusi in documente nu se preciza ca Parker o inselase. US Weekly aflase ca Parker daduse unei prietene de familie sute de mesaje  lunar, timp de aproape un an de zile. Se pare ca Parker a fost  intr-adevar atat de prost incat sa o insele pe Eva..Bai nene tu ai vazut cum arata nevasta ta? Pana si una de 25 si-ar dori sa arate atat de proaspata si de bine ca ea. Un prieten de al Evei a spus ca este distrusa de catre tradarea lui Parker, adaugand ca Tony a recunoscut aventura dupa ce Eva l-a confruntat. 
       Eva si Tony s-au logodit in noiembrie 2006 si s-au casatorit in iulie 2007 in cadrul unei ceremonii romano-catolica din Paris, Franta. Eu chiar credeam ca in cazul lor e vorba de o poveste de dragoste cu print frumos si o fata super frumoasa..Dar asa se intampla cand printul nu e decat ultimul prostanac din curtea palatului.












2 comments:

Ella Gheorghiu said...

Nu pot sa cred!Imi pare rau prin ce trece..chiar imi place de ea si se vede ca il iubea ft.mult,dar ce sa faci:barbatii pot fi porci uneori.

yoana said...

sunt atat de putine exceptii de la teoria asta incat ar trebui cautati mai ceva decat relicvele de dinozauri.:)) of course ca alex e unul dintre ne-porci..ma intreb cat de nebun sa fii sa o inseli pe Eva cu o pitipoanca de 19 ani??