Followers

Thursday, November 18, 2010

      De prin presa adunate...

1. "Perversul" de pe Targu Ocna are cont de Facebook..In ziua de azi cine nu are?Pe numele sau real Sorin Tiganu' isi invita toti fanii si fanele pe pagina sa virtuala, rugandu-i insa sa nu foloseasca cuvinte obscene, ci sa faca glume in limita bunului simt. Pai ori suntem perversi, ori nu mai suntem? Cum spunea si bunicu meu s-a intors lumea cu fundul in sus..Desi avand in vedere de cine discutam s-ar putea ca asta sa fie clar pe placul lui..Ma intreb ce subiecte va aborda pe FB- gustul semintelor Djilo, cata cola merge la o intreaga punga de seminte sau ce filme deocheate au mai vazut in ultimul timp fanii sai?
2. Andreea Balan ia anticonceptionale de la 20 de ani..E na ca am gasit leacul contra insomniei mele..Acum ca stiu asta pot dormi linistita la noapte..:)) Pe cine doamne iarta-ma intereseaza? Sau nu mai are cu ce aparea in presa? Ca de cracanat pe scena s-a tot cracanat..
3. Andreea Tivadar, fosta iubita a unuia dintre ultimii fosti iubiti ai Deliei Matache a declarat ca aceasta este o persoana foarte buna. In primul rand Andreea Tivadar este fotomodel, desi nu stiu cine a lansat-o avand o ditamai pauza intre dintii de jos, iar Delia este cantacioasa care nu se da in laturi de la nimic cand e vorba de aparitii in presa mondena sau de un pic de publicitate. Vorba mamei ei dupa scandalul sexual in care e implicata portofelul ii merge asa ca ce mai conteaza cum apare? Acum ca stiti ca Delia e foarte buna nu va simtiti mai bine? Mai fara de griji? Dar conform spuselor Andreei, cantacioasa este deschisa asa, ele vorbind la telefon, pe Facebook, dar Andreea nefiind chiar prietena ei de suflet ca sa i se destainuie.:))) Pe ce lume traim? Nu se mai face romana in scoli? Sau profii de romana sunt toti personal necalificat? Adevarul e ca nici eu nu mi-as dori o prietena deschisa asa, cu care sa barfesc toata ziua si sa anagramez pe FB, dar care in final sa nu-mi fie chiar prietena mea de suflet...
4. A aparut si una care pretinde ca e fiica lui Ionita de la Clejani dintr-o relatie anterioara casatoriei lui cu Viorica. Eu cand am vazut-o cum cersea atentie de la presa si de la Ionita am crezut ca am trait ca sa le vad pe toate, dar se pare ca m-am grabit. Tipa care dupa parerea mea arata de 30 si ceva de ani aflu azi ca are de fapt 19...Ok zic, dar la Clejani nu s-a auzit de igiena personala? Stiti voi -pieptanat, spalat in cap, din astea...Si soc- domnisoara (in urechi cred) nu s-a mai tuns de cand i-a cazut a plouat ultima oara mai serios in Clejani. Ionita nu vrea sa stie de ea, a si declarat ca nu a fost de acord cu sarcina, iar taranca prospat aranjata de cei de pe la televiziunile dornice de scandal si in cautare de rating se tot umileste pe la cei care o vor in emisiuni. "Vreau sa mă recunoască, atât. Acum nu vrea să mai audă de mine pentru că am apărut la TV. Eu nu am vrut să-i mânjesc imaginea pentru că este tatăl meu, nu am venit să cerşesc nimic, nimanui. Am dreptul din urmă pentru că şi eu sunt copilul lui legitim. Cum are fiica lui Margherita dreptul, aşa am şi eu dreptul la ceva. Am fost la uşa lui şi nici măcar nu mi-a deschis-o. O sa-l dau in judecată sa-mi dea dreptul meu pentru că şi eu sunt copilul lui", a declarat ea la o emisiune de doi lei pe Kanal D. Deci am aflat si ce vroia de fapt..Niste banuti..Ca doar nu o vrea afectiunea lui Ionita..II urez la cat mai multe emisiuni tinerei, mult sampon pentru par, si poate cu mai multe plecaciuni pe la tv o sa devina si ea o viitoare diva de cancan..
5. Bodo- fostul ginere al lui Basescu- s-a pocatait. Declaratiile lui sunt de-a dreptul halucinante. Credeam ca are mai multa minte dar sunt unii barbati care stau si in cap daca asa le cere nevasta. Se pare ca asa e si in cazul lui Bodo. "Am ales împreună cu soţia mea să ne ghidăm numai după Cartea Sfântă, după ce scrie în Biblie şi nu vă gândiţi că îi cerem Domnului bunuri materiale, ci îi mulţumim pentru ce ne dă zi de zi”. Pai si daca ramaneai ortodox nu puteai multumi Domnului? Sau erai impiedicat de ceva sa te rogi? Chiar nu inteleg cum pot unii oameni renunta la religia in care au fost botezati pentru a urma orbeste spusele unuia care nu are nici un fel de pregatire preoteasca. Bodo nu s-a oprit aici, ci a mai declarat ca pregateste impreuna cu colegii lui un concert de Craciun cu muzica de inchinare. Ha?? Bai nene tu chiar ai luat-o razna? Pai cine-ti inchipui ca va da banii pe bilete ca sa te auda pe tine hahaind pe scena ce te-au indoctrinat pocaitii? Get real..




5 comments:

Anonymous said...

Numa eu nu am cont p FB:)) Astept sa imi faca fanii:))) te pup, oanis si imi lipsesti enorm!!!!!!!!!!!

yoana said...

stiu ca nu ai..nici pe hi5 nu ai..:))) dar macar ai fan club..:))

Anonymous said...

e bine si asa:)) mai are un pic si e desfiintat hi5-u' da eu nu si nu:)) fara cont:))Te puuup!!!!Mi-ai facut seara:)))

yoana said...

dinozaur ce esti..:)) pana si mama vrea cont pe FB..:))

Anonymous said...

Astept cu nerabdare:)) o votez la VIP:))Se stieeeeeeeeeeeeeeeeee:))