Followers

Wednesday, November 3, 2010

       Saptamana trecuta am primit cadoul castigat la concursul Phyto de pe blogul Mihaelei. Cutia mare si frumoasa continea pe langa o crema antirid de la 3 Chenes (despre care voi vorbin in zilele urmatoare) si cateva "delicii"pentru parul meu:
- 4 sticlute cu sampoane care mai de care mai aromate: PhytoBrush, PhytoNectar, PhytoCitrus si PhytoJoba
- 2 masti la fel de aromate: PhytoCitrus si PhytoJoba
- 1 balsam leave in PhytoDefrisant
- si 3 uleiuri- PhytoNectar, Polleine si ulei D'Ales
- plus o esarfa de matase albastra branduita pe care i-am dus-o mamei.

       Ieri m-am spalat pe cap..Cu greu m-am decis ce sampon, ce masca sau ce ulei sa folosesc. Dupa ce m-am dus de trei ori pana la baie si m-am razgandit de trei ori, desi eram deja cu parul umed m-am decis. (parca jucam la loterie:)) ) Asa ca in final am decis sa incerc tratamentul pentru scalp, Phytopolleine, un ulei parfumat care are in compozite extracte de rozmarin, eucalip, lamaie, chiparos si care se aplica pe scalp, masand cateva minute. Ideal este sa astepti cateva ore inainte de a spala parul, insa pe prospect scrie ca sunt suficiente si 30 de minute. Eu am stat cam o ora si ceva cu el in cap, fiind prinsa de articolul despre hotelul Cismigiu :D Trebuie sa va spun ca nu mi-a placut deloc. Mie nu mi se potriveste. Mirosul este din punctul meu de vedere unul de medicamente. Asadar ca nu doar baia  si parul imi miroseau a antibiotice, ci si intreg holul si dormitorul. A fost nevoie de multa aerisire ca sa se mai duca din miros, insa si acum imi mai miroase parul de parca sunt bolnava si tocmai m-am tratat cu o frectie cu carmol. Vorba lu Alex o fi bun dar mirosul te doboara. Se spune despre el ca are efect astringent, calmant, stimulant si revigorant, indepartand matreata si sebumul in exces, curatand scalpul de scuame, si reusind sa te trateze de probleme pentru totdeauna, nu doar pentru moment. Un tratament complet ar fi de patru luni , fiind suficient sa aplici uleiul doar o data pe saptamana. Nu am fost multumita nici de cum  mi-a lasat parul inainte de samponare. Era incalcit, lipicios de parca imi turnasem cu miere in cap. Scuame inca mai aveam, senzatia de scarpinat a disparut pentru doar vreo 2 ore asa ca overall nu as da bani pe el pentru un tratament pe termen lung. Pur si simplu nu mi se potriveste.
      A urmat samponarea. Am decis sa folosesc PhytoBrush ce din cate citisem pe sfantul google promitea regenerarea sanatatii parului, o vitaminizare pe cinste, luciu si protectie in cazul parului indreptat cu placa (adica al meu). Mirosul mi-a placut..Era delicat si miroasea a miere si dulciuri din copilarie..:D Nu era tocmai un produs bio ( contine parabeni, coloranti sintetici, petrochimicale si ftalati) dar am zis sa il incerc..Ma declar multumita..Intr-adevar parul meu e si acum drept si usor...Nu mi s-a mai incurcat din cauza vantului si nici nu mi-a fost frica sa ma pieptan de dimineata..Pe asta sincer chiar mi l-as procura..Asa macar parul meu ar scapa de placa de intins..De fiecare cu nebunia lui- iar a mea e sa am mereu parul super intins si cu volum..:)  By the way sa nu uit m-a scapat de cleiul format de ulei in par..Asadar face toti banii..
     Spalarea parului nu putea sa ia sfarsit fara un rasfat..Masca de par PhytoCitrus..Mirosul era unul puternic de citrice. Datorita formulei bogate in proteine masca promitea sa mentina culoarea parului vopsit, sa restructureze fibra din firul de par si sa stimuleze stralucirea, asigurandu-va un par demn de o diva. Acum ce sa spun? Doar nu-s fir de par sau medium ca sa pot vorbi cu parul meu si sa stiu daca i-a placut masca sau nu, dar ce pot sa va spun e ca ieri imi stralucea parul de parca abia il vopsisem. Efectul s-a mentinut si azi asa ca merita si masca..Mi-a placut foarte mult si mirosul asa ca DA..O recomand..

        Voi ce parere aveti despre produsele Phyto?




 

2 comments:

Anonymous said...

Jag har tänkt att skriva om något sånt här på min hemsida och ni gav mig en idé. Skål.

Anonymous said...

Tack för bra information! Jag skulle inte ha upptäckt detta annars!