Followers

Wednesday, November 17, 2010

       Tanjesc dupa frigul de noiembrie..mi-e dor de zapada..mi-e dor de pretextul frigului pentru o cana de cacao fierbinte..dorul de Craciun nu e acelasi fara frig si zapada.. parca si vremea se razbuna pe noi pentru cat de egoisti si de rai suntem unii cu ceilalti..daca nu ma pot delecta cu adevarat de mere glazurate si de cacao fierbinte cu scortisoara, macar m-am bucurat weekendul trecut de o zi in parc cu Alex si buburuza..si inainte de a trece la poze trebuie sa va spun ca pana si porumbeii au participat la intalnirea cu noi..:P











 
P.S Pozele sunt facute in IOR, iar buburuza ne-a cam pus la punct..Nimic nu se face fara a fi ea de acord..Doar nu credeti ca eram de capul nostru..The boss- adica ea- era atenta la fiecare miscare, fie ca era a noastra sau a porumbeilor..

5 comments:

Anonymous said...

ce tare e:)) Ultima poza peste ani o sa se transforme in : auzi, mai unkiulet, ce sa fac eu cu baiatu cutare:)) il mai tin mult pe jar?:))E simpatica foc. Sa va traiasca si aiba mult noroc!!!!

yoana said...

acolo ne zicea de fapt k putem pleca acasa ca ea ramane in parc:))sper sa aiba mai mult noroc decat noi..in definitiv viata la asta se rezuma..

Anonymous said...

Sa stii k asa e!Ce sa zica si micuta; se plictisise de voi, gata:)) nu stii k e vorba aia: Omu vine , da mai si pleaca:))Asa k USIIII cu voi:)))

Anonymous said...

Habar nu aveti voi de ideile noii generatii:)) babacilor:)) Va puuup!!!!!!:))

yoana said...

=))) asa e..noi nu ne mai dadeam dusi de pe capul ei..:))